Mama lui Pepe, opinie clară despre Yasmine Ody! Ce crede, de fapt, despre nora sa și ce își dorește pentru fiul ei

După mai multe dezamăgiri în dragoste, Pepe simte că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Yasmine, femeia care l-a făcut tată de băiat. După două divorțuri, se pare că artistul și-a găsit marea dragoste și liniștea. Iubirea lor pare lipsită de intrigi, iar cei din jur le apreciază relația. Chiar și mama soacră! Adica mama lui Pepe!

Incredibil ce a spus mama lui Pepe despre nora sa
Incredibil ce a spus mama lui Pepe despre nora sa

Ce părere are soacra despre Yasmine Ody!

Povestea de dragoste dintre Pepe și Yasmine a început acum doi ani, iar relația lor a evoluat rapid, ducându-i la întemeierea unei familii. În iunie 2022, Pepe a devenit pentru a treia oară tată și se află în culmea fericirii. În iunie, anul acesta au făcut și nunta! Evenimentul fastuos a avut loc pe malul lacului Cernica într-un decor luxoas, cu invitați unul și unul! Au avut numai bunătăți la nuntă de la pizza și paste, până la grătar și shaorma! Prietenii și familiile s-au bucurat din plin pentru ei și se pare că relația lor este una plină de echilibru și armonie.

Puțin știu însă că cei doi s-au cunoscut în urmă cu 10 de ani, la un eveniment dureros. Se întâmpla la înmormântarea lui Franco, nepotul lui Pepe care a murit într-un accident de mașina și coleg de clasa la acea vreme cu Yasmine Ody. Nu știau atunci că peste ani, urmau să devină soți. Iată că soarta le-a aranjat cum trebuie și au ajuns unul în brațele celuilalt și sumt mai fericiți ca oricând! Asta vede chiar și mama soacră! Ne referim la mama lui Pepe, Tatiana Pascu care are numai cuvinte de laudă la adresa nurorii sale. 

„Am o fată și trei băieți care mi-au dăruit nepoți. Pe nepoatele mele le iubesc de nu mai pot. Pe Maria o iubesc cel mai mult. Ea este prima mea nepoată. Pe Rosa o iubesc și mai mult… iar de mezin ce să spun? Ce să mai spun de Pepe Jr.? Sunt topită după el. Cu toții mă fac fericită!

Îmi doresc mult să fie fericit, să se bucure de copii, să fie împlinit sufletește, iar Dumnezeu să-i bucure toată viața. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că și-a găsit jumătatea, că și-a găsit iubirea. Yasmine este o fată extraordinară!”, a spus mama lui Pepe pentru viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net