Fetițele lui Pepe, imagini superbe înainte de nuntă. De ce ziua cea mare are o semnificație dublă pentru cântăreț și ce mesaj emoționant i-a transmis fiului său

Ultima actualizare:

Astăzi, 7 iunie, Pepe și Yasmine Ody își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Această zi are o semnificație dublă pentru cei doi, căci este ziua de naștere a fiului lor. Ce mesaj emoționant a publicat cântărețul pentru băiețelul lui în ziua căsătoriei?

Pepe, mesaj emoționant pentru fiul lui în ziua nunții / foto: foto: Instagram
Pepe, mesaj emoționant pentru fiul lui în ziua nunții / foto: foto: Instagram

Astăzi, 7 iunie, Pepe și Yasmine Ody fac și cununia religioasă și petrecerea de nuntă, chiar de ziua de naștere a fiului lor. Micuțul a împlinit frumoasa vârstă de 2 anișori, iar artistul a ținut, încă de la primele ore ale dimineții, să îi transmită câteva cuvinte emoționante. 

„La mulți ani fericiți împreună. Prințul meu perfect... te iubesc! Sunt cel mai fericit om din lume cu așa băiat. Mulțumesc bunului Dumnezeu”, este mesajul lui Pepe la imaginea publicată pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

„De ziua lui de naștere am hotărât să o iau pe mama lui de soție”

Pepe, mesaj emoționant! Foto: captură Instagram
Pepe, mesaj emoționant! Foto: captură Instagram

De asemenea, cu puțin timp înainte de nuntă, artistul s-a mândrit cu fiul lui, dar și cu evenimentul special: „El e cel mai important lucru din viața noastră, e născut din foarte multă dragoste, pasiune, încredere, respect. De ziua lui de naștere am hotărât să o iau pe mama lui de soție. Noi suntem căsătoriți civil, dar facem și cununia religioasă. Facem și o petrecere restrânsă. Va ieși frumos! Se va naște pe 7 iunie un eveniment pe care Yasmine și cu mine nu îl vom uita niciodată. Eu am spus că îmi doresc o nuntă atipică”, a declarat Pepe, pentru pentru a1.ro.

La doi ani de la cununia civilă, cântărețul se căsătorește religios cu Yasmine într-o zi atât de specială pentru ei. De asemenea, Pepe a publicat și câteva filmulețe cu cele două fiice, Rosa și Maria, la coafor.

Pentru a arăta perfect la nunta părinților, fetițele au fost tunse și aranjate pentru marele eveniment. Cu siguranță, Pepe este un bărbat împlinit!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net