Pepe o sărbătorește pe Yassy în Dubai! Cum se răsfață cei doi îndrăgostiți! „Să vedeți și voi ce soție am!”

Dacă anul trecut și-a sărbătorit frumoasa și mai tânăra soție la Istanbul, pe iaht,  acum Pepe a dus-o pe mama băiețelului său, Yasmine Pascu, în Dubai.

banner pepe png

La ceas aniversar, cei doi însurăței se distrează singuri, într-o escapadă de cuplu, fără copii, cu șampanie și băuturi scumpe, la piscină, restaurante de fițe și vizitează cele mai tari atracții din Emiratele Arabe, pozându-se seara în celebrul Burj Khalifa, având toată panorama orașului plin de lumini la picioare.

Pepe și-a dus soția și într-o excursie în deșert și au admirat dunele de nisip împreună, ba chiar au realizat și o super ședința foto. Mai îndrăgostit ca niciodată de mama băiețelului său, Pepe nu știe cum să o mai răsfețe pe Yassy, dar nici ea nu se lasă mai prejos. Când au fost la piscină, i-a pregătit soțului său o băutură iar artistul a lăudat-o pe Instagram.

Să vedeți și voi ce soție am, top!",  a exclamat Pepe. Cei doi soți se completează de minune, râd mult împreună și se simt bine unul în compania celuilalt. 

Face nunta pe 7 iunie

Pepe și Yamine Ody s-au căsătorit civil  în anul 2022 și au împreună un băiețel cu ochi superbi, albaștri ca marea, care urmează să împlinească doi ani. Artistul și tânăra lui soție fac nunta în această vară. Pregătirile sunt în toi, iar nunta lui Pepe va avea loc pe data de 7 iunie. Și se anunță a fi un eveniment extrem de elegant.

 „Vrem să o facem de ziua lui Pepe jr, pe data de 7 iunie. Noi am făcut doar o cununie restrânsă, în familie, dar nu a fost în secret. Au fost alături de noi persoanele dragi din familie și cei mai apropiați prieteni ai noștri. Dar, da, ne dorim intimitate, ne dorim discreție, fără a sta cu grijă că suntem filmați și că a două zi vom fi în toate tabloidele, nu asta vrem. 

Eu am trecut, de-a lungul vieții, prin toate etapele, știu ce înseamnă promovarea excesivă, am trecut prin toate scandalurile posibile și imposibile, am încercat să rămân prieten cu oamenii din presă, indiferent de trust, și decizia mea, din ultimii ani, este să am o viață privată, cât mai departe de presă, și le mulțumesc celor care îmi respectă decizia”, a spus artistul pentru Viva!.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net