Cum l-a umilit Oana Zăvoranu pe Pepe, la scurt timp după ce s-au despărțit: „Nu mă interesează țiganii cu puradei”

Oana Zăvoranu și Pepe au format unul dintre cele mai excentrice și mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost căsătoriți vreme de cinci ani de zile, însă mariajul lor a fost presărat cu multe evenimente scandaloase. După câțiva ani de la separare, „Querida” nu avea de gând să renunțe la anumite răutăți atunci când venea vorba de fostul soț. 

Oana și Pepe atunci când formau un cuplu
Oana și Pepe atunci când formau un cuplu

Cu toate că în prezent atât Oana, cât și Pepe au vieți separate, publicul nu poate uita nici acum povestea lor de iubire. Ce spunea acum ani în urmă Oana despre Pepe. 

Cum îl umilea în trecut Oana Zăvoranu pe Pepe

Acum ani de zile, Oana Zăvoranu l-a numit pe Pepe „țigan” într-o conversație cu fanii ei. Episodul vechi respectiv face referire la faptul că pe social media un internaut îi transmisese Oanei următorul mesaj: 

„Fată dragă, nu fi tristă, fiindcă e păcat... și Pepe a plecat, dar tot nu te-a uitat... ha,ha, mișto asta, nu?”, i-a scris o admiratoare, în rubrica de comentarii.

Iar Oana i-a răspuns imediat: „Nu mă interesează țiganii cu puradei și datorii pe la cămătari... și turnători pe spatele soției (adică un fel de păsărici, fără cohones [testicule, n.r.]), că un bărbat adevărat nu se prostitua la tv 6 – 7 luni și nu pierdea procese jenante cu mine, pentru care chiar o să trebuiască să muncească… ceea ce nu le place la țigani”.

De ce l-a părăsit Oana Zăvoranu pe Pepe 

În ciuda iubirii lor memorabile, Oana Zăvoranu a luat decizia să se separe de artist. Și pentru a pune punct tuturor speculațiilor, aceasta dezvăluia acum ceva timp motivul despărțirii de Pepe: 

A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(…) Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume. Am reușit să vă elucidez acest aspect care vă întuneca și nu vă lăsa să dormiți?(…) Eu am spus ce am avut de spus, vă blochez, pentru că mi se pare aberant. Omul are o familie, să-i trăiască, un copil sau mai mulți copii, e caz închis. Putem în această seară să închidem pentru totdeauna acest subiect?”, a spus Oana Zăvoranu, într-un live pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net