Pepe și Yasmine se pregătesc de nuntă. Ce alegere neașteptată au făcut pentru ziua cea mare: „Avem emoții”

Ultima actualizare:

Cu doar două zile rămase până la marele eveniment, Pepe și Yasmine Pascu se pregătesc intens pentru nunta lor, un eveniment care promite să fie unul memorabil. Toate detaliile sunt deja bine puse la punct. Cei doi au ales un concept neașteptat pentru această zi specială, mărturisind că au emoții mari, dar și încredere că totul va ieși perfect.

Pepe și Yasmine Pascu. Foto: arhiva personală.
Pepe și Yasmine Pascu. Foto: arhiva personală.

Un bărbat împlinit și o familie minunată

Pepe, cunoscut pentru cariera sa de succes și pentru familia frumoasă pe care o are alături de Yasmine, urmează să trăiască un moment important din viața lui. Nunta, programată peste doar două zile, va marca unul dintre cele mai semnificative evenimente pe care le-a trăit. Alegerea unui concept inedit pentru petrecere reflectă dorința lor de a crea o nuntă de neuitat.

Emoțiile și pregătirile dinaintea nunții

Pepe și Yasmine se pregătesc intens pentru nuntă, iar emoțiile sunt inevitabile. Cu toate acestea, organizarea minuțioasă și echipa de profesioniști care a preluat organizarea evenimentului le oferă siguranța că totul va decurge conform planului. Pepe a mărturisit că aceasta este prima dată când nu se ocupă personal de organizarea unui eveniment atât de important, alegând să se bucure de ziua specială la fel ca un invitat.

Avem emoții, normal. Este totul super bine organizat și avem încredere că o să iasă un super eveniment și toată lumea vine să se distreze. Totul este în detaliu pus la punct. Dacă au curaj oamenii să înțeleagă un altfel de concept, așa cum l-am prezentat eu celor care organizează nunta și au înțeles perfect și au venit și cu 3-4 idei în plus, care au fost extrem de potrivite. O să fie cât se poate de relaxat, să vin ca un invitat la nuntă”, a declarat Pepe pentru o emisiune.

Un concept inedit pentru marele eveniment

Nunta lui Pepe și Yasmine va fi marcată de un concept inedit și o zi cu o semnificație aparte, aceeași zi în care s-a născut fiul lor, Pepe Jr. Aceștia și-au dorit ca evenimentul să fie de neuitat, optând pentru o abordare diferită față de nunțile tradiționale. Meniul va fi la alegere, iar accentul va fi pus pe distracție și muzică bună.

Ne dorim un eveniment la care oamenii chiar vin să se distreze și nu sunt pauze de masă și nu există momente moarte și tradiții obositoare. Cu tradițiile pe care noi le respectăm și în care credem, dar nu cum am văzut la extrem de multe nunți la care am fost și pe care le respect, dar eu am vrut altfel. Nu e un meniu fix și fiecare poate alege ce își dorește”, a mai spus Pepe.

Cu toate detaliile bine puse la punct și o echipă de profesioniști care se ocupă de organizare, Pepe și Yasmine așteaptă cu nerăbdare ziua nunții lor. Alegerea unui concept inovator și personalizat promite să transforme evenimentul într-o experiență unică și de neuitat pentru toți invitații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net