Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”

Ultima actualizare:

Pepe și Yasmine se căsătoresc astăzi, pe 7 iunie 2024, chiar de ziua fiului lor. Cei doi s-au ocupat intens de pregătirile pentru nuntă, iar acum urmează să spună marele „Da” în fața altarului. Cine sunt nașii, dar și ce alte surprize au pregătit pentru evenimentul cel mare, au dezvăluit chiar ei.

Pepe și Yasmine Ody se căsătoresc
Pepe și Yasmine Ody se căsătoresc

Fratele și cumnata lui Pepe îi vor și nași la nuntă

Pepe se căsătorește pentru a 3-a oară, însă în ciuda acestui lucru, artistul este convins că Yasmine Ody va rămâne marea lui dragoste, alături de care va trăi pentru totdeauna. Astăzi, cei doi se vor bucura de cea mai frumoasă zi din viața lor, iar lângă ei vor fi atât nașii, cât și o mulțime de invitați. Cei care le vor deveni părinți spirituali sunt fratele lui Pepe și soția acestuia. 

„Sunt extrem de relaxat. Nu par a om stresat, de niciun fel. Am decis să avem un eveniment așa cum suntem noi, frumos, elegant, plin de distracție, relaxat, pe marginea lacului, piscină, artiști, prieteni, oameni care vin fără obligații. Din toate punctele de vedere, cred că am spus cam tot. Fratele meu și cumnata mea, oamenii care m-au crescut și oamenii de la care am învățat cum e bine să iubești”, a declarat Pepe pentru Cancan.

Pepe: „Este totul super bine organizat”

De asemenea, chiar ieri, cu o zi înainte de nuntă, Pepe a făcut mai multe dezvăluiri despre felul în care a organizat fericitul eveniment.

„Este totul super bine organizat, avem încredere că o să iasă un super eveniment și toată lumea vine să se distreze. Totul este în detaliu pus la punct. Dacă au curaj, oamenii să înțeleagă un altfel de concept, așa cum l-am prezentat eu celor care organizează nunta, și care au înțeles perfect și au venit și cu 3-4 idei în plus, care au fost extrem de potrivite.

De fapt, este primul eveniment de care nu mă ocup eu personal și am angajat pe cineva care să facă lucrurile astea pentru mine în cel mai profund detaliu. O să fie cât se poate de relaxat, să vin ca un invitat la nuntă. Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, nea Marin cu dansuri”, a mai declarat Pepe pentru Antena Stars.

Pepe: „Îmi doresc o nuntă atipică”

Pe de altă parte, cântărețul a vorbit și despre ceea ce vor servi invitații cu ocazia evenimentului. El susține că își dorește o nuntă atipică, fără pauze de masă, iar distracția să fie în toi. Mai mult, Yasmine, viitoarea sa soție a dat câteva detalii și despre rochia de mireasă pe care o va purta. 

„Eu îmi doresc o nuntă atipică. Nouă nu ne convine când e pauză de masă. Să se oprească dansul și distracția, să mâncăm, nu vrem. Să mănânce lumea când vrea și să ne distrăm cât vrem și cât putem.

Așa de început, un aperitiv poate fi servit la masă, dar în principiu fiecare poate spune ospătarului și o gamă variată de produse din toate culturile: de la bucătărie libaneză, arăbească, până la paste, sushi, pizza, shaorma, vită argentiniană, caracatiță, de toate”, au mai dezvăluit cei doi pentru Antena Stars. 

„Pentru mine este o rochie foarte simplă, dacă o arăt cuiva poate e destul de complicată. Pentru mine e foarte simplă, e pe corp, să mă simt bine, să nu mă strângă, să nu am paiete, să nu am pietre, nu-mi place”, a adăugat Yasmine Ody. 

În schimb din cauza pantofilor a avut parte de mari emoții. „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi. Până la urmă l-am rugat pe un prieten din Italia să-i comande el acolo și când i-au ajuns a făcut poză să fim siguri că au venit. Yasi nu a făcut proba cu rochia și pantofii pentru că nu-i va avea decât în ultima zi. El vine în România la nuntă și aduce pantofii cu el”, a mai povestit solistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net