Ce cadou emoționant a primit Pepe, de ziua lui, de la fetele sale! „Ești cel mai bun tată din lume...”

Pe 20 iulie Pepe a împlinit 45 de ani, iar cu o seară înainte a susținut și un concert în aer liber la o cunoscută berărie din Herăstrău.

A avut familia, soția, și prietenii alături însă când a ajuns acasă, artistul a avut parte de o surpriză adevărată, urmând ca sâmbătă dimineață să primească și un tort alb pe măsură, din partea soției sale, și a copiilor lui, Rosa, Maria și Pepe JR.

La 45 de ani, Pepe are familia pe care și-o dorește, a făcut nuntă cu Yasmine, iar juniorul său îi umple sufletul de bucurie. Copiii înseamnă totul pentru Pepe, iar îndrăgitul interpret a primit din partea lor o scrisoare care l-a emoționat până la lacrimi.

Te iubim! Acest plic poate fi deschis doar de cel mai bun tată din lume!", a fost plicul pe care Pepe l-a primit cu o scrisoare din partea celor 3 copii ai săi. Iar când a citit-o, a considerat că este cel mai frumos cadou pe care putea să îl primească vreodată și s-a simțit binecuvântat.

Rosa, Maria și Pepe Jr i-au făcut o adevărată declarație de dragoste tatălui lor.

"Tati, vreau să îți spun că ești cel mai bun tată din lume și că te vom iubi toți și ne dorim să fim mereu ca și familie așa cum suntem acum! La mulți ani!", a fost scrisoare primită de Pepe de la fetele și băiatul lui, pe care artistul a citit-o în prezența soției sale, Yassy și s-a emoționat teribil.

Surprizele nu s-au oprit, însă, aici, pentru că a doua zi dimineață toți copiii au "năvălit" peste el și i-au cântat din nou "La mult ani", copleșindu-l cu multe cadouri.

Prezentatorul emisiunii "Te cunosc de undeva" de la Antena 1 traversează acum cea mai fericită perioadă din viața lui.

Este tare mândru de familia pe care și-a construit-o, pe plan profesional îi merge extrem de bine și își face și timp să petreacă alături de copii. Pepe a fost deja într-o vacanță la munte împreună cu familia și urmează să mai plece cu copiii probabil în Turcia, atunci când va mai prinde câteva zile libere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
serban huidu si mihai gainusa
banner cristina siscanu png
cub toma caragiu png
reese witherspoon gettyimages jpg
 Andreea Bălan (40 de ani) s-a liniștit și regăsit emoțional de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea (30 de ani)
taylor mega festivalul film venetia profimedia (1) jpg
foto vladuta lupau si olguta berbec jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net