Ilona Brezoianu, superbă în rochie de mireasă. Curcubeul le-a apărut la nuntă! Primele imagini de la eveniment

Ultima actualizare:

Ilona Brezoianu, (33 de ani) superbă în rochie de mireasă! Astăzi, 20.07.2024, Ilona Brezoianu s-a căsătorit religios alături de alesul inimii sale, Andrei Lucian Alexandru. Cei doi și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu chiar la o lună de la cununia civilă. Prietenii s-au bucurat enorm pentru ei și nu s-au abținut să posteze primele imagini de la marele eveniment care a avut loc într-un cadru de vis.

Ilona Brezoianu, superbă în rochie de mireasă

Ilona Brezoianu a fost mereu discretă cu viața sa personală și mulți au fost luați prin surprindere că se mărită. Ilona și actualul soț sunt împreună cam de aproape doi ani. El este antrenor de schi, iar Ilona are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Actrița a spus că se înțelege de minune cu el și că bărbatul s-a obișnuit rapid cu statul său de vedetă.

El mă vede în continuare ca o persoană normală, nu știu cât este de conștient de lumea asta în care mă învârt, pentru că eu, de fapt, în momentul în care nu sunt în fața camerelor sau la emisiuni, sunt o persoană absolut normală. Mă îmbrac normal, nu cheltuiesc foarte mulți bani pe haine, sunt un om exact așa cum eram și acum ani de zile, înainte să fiu cunoscută. Deci nu cred că este o surpriză.”, a spus actrița pentru Playtech.

Nunta la resort de lux

În urmă cu câteva săptămâni, spunea „Da” în fața stării civile, iar acum a spus „Da”, „la bine și la greu” și în fața lui Dumnezeu. Totuși, nu a luat numele soțului și s-a păstrat „doamna Brezoianu”. 

Mirii au făcut nunta la o biserică din Prahova, iar petrecerea are loc la un country club din localitatea Cocorăștii Mislii, un resort de 5 stele. Totul s-a întâmplat într-un cadru de basm, resortul pune la dispoziție camere luxoase și o piscină superbă. Flori, curcubeu, ornamente florale cu lămâi, totul a fost desprins din povești, cu tente de nuntă în Toscana!

Mirii au purtat ținute lejere care le-au venit mănușă! Andrei a optat pentur un costum bej, cu o cămașă albă și teneși, în timp ce Ilona a decis să poartă o rochie cu umerii goi, cu voal , vaporoasă, ideală pentru a se distra în voie până dimineața. Rochia a fost ținută până acum în mare secret și a fost creată special pentru ea într-un atelier din Brașov. Cât despre look, artista a optat pentru un machiaj care i-a scos în evidență trăsăturile și a decis să își poarte părul într-o coadă cu bucle care-i picau frumos pe umeri.

În timp ce se pregătea pentru a deveni cea mai sclipitoare mireasă, Ilona a petrecut din plin cu bunii ei prieteni care au ajutat-o să aibă un look de zile mari. A dansat, a servit un pahar de băutură fină și s-a încălzit pentru marea petrecere din seara nunții.

Tinerii miri au avut emoții și au decis să aibă alături de ei cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei. Alături de fericiții miri a fost și Diana Munteanu și Cuza, prezentatorii de la "iUmor", colegi și prieteni cu Ilona la Antena 1. Ei ai postat imagini de la cununia religioasă pe rețelele de socializare. Din imagini vedem cât de fericiți au fost însurățeii, dar și câtă iubire își port unul altuia. Au dansat, s-au îmbrățișat, s-au sărutat și au fost cei mai împliniți din lume! Casă de piatră de urăm și noi!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net