Ilona Brezoianu a spus „Da"! Actrița s-a căsătorit civil la Primăria Sectorului 4

Îndrăgita actriță Ilona Brezoianu (33 de ani), destul e discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, s-a căsătorit civil în această sâmbătă cu iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru.

Tinerii miri au avut emoții și au decis să aibă alături de ei cei mai apropiați prieteni și membri ai familiei. Alături de fericiții miri au fost și Emi și Cuza, prezentatorii de la "iUmor", colegi și prieteni cu Ilona la Antena 1.  Ei au postat imagini de la cununia civilă pe rețelele de socializare și au rămas uimiți de faptul că mirele a fost, la rândul său, copleșit de emoții."

S-a întâmplat, îmi pierdusem speranța pentru ea, sincer, dar se pare că o iubește Dumnezeu! Casă de piatră, dragilor!”, a scris Cuza, în stilul său caracteristic.

Ilona Brezoianu a decis să poarte în ziua cununiei civile o rochie albă, scurtă, care i-a pus picioarele lungi în evidență și pe care a accesorizat-o cu teneși albi. Și mirele a avut o ținută "all white", în ton cu mireasa lui. 

„Cam asta a fost vibe-ul zilei de azi... Mulțumim celor care au fost lângă noi, mulțumim pentru mesajele pe care ni le-ați trimis", a transmis Ilona Brezoianu pe Instagram. Actrița, care a făcut furori la "Te cunosc de undeva" în echipa cu Florin Ristei își cunoaste soțul, pe Andrei, un antrenor de schi, din 2023.

Colegul Florin Ristei o să îi cânte la nuntă

Despre cum și-a cunoscut partenerul de viață, Ilona Brezoianu a povetsit puțin atunci când a fost invitată într-un podcast al lui Romică Țociu.

„El mă știa și de la televizor, e o poveste foarte lungă”, a dezvăluit actrița, recent, despre cum l-a cunoscut pe viitorul ei soț. 

Prezentă recent în podcastul  „La Țocii”, împreună cu Florin Ristei, colegul de la “ Te cunosc de undeva”, Ilona a dezvăluit dată nunții și a dat mai multe detalii despre viitorul soț. 

„E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. 

E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită”, a spus Ilona Brezoianu în dialogul pe care l-a avut cu Romică Țociu.

Florin Ristei a promis că va cânta la nunta Ilonei, după ce și-a salvat data de 20 iulie în calendar. 

„Îi cânt la nuntă, ce să facem? Pe cât e? Stați că vă zic eu acum că mi-am trecut în calendar. E un băiat senzațional! 20 iulie! Mi-am pus aici cu semnul exclamării să nu iau cântare. Pe 19 sunt la Iași și pe 20 vin la tine”, a spus și Florin Ristei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net