Încă o nuntă în showbiz! Ilona Brezonianu a depus actele la Starea Civilă. Cum arată și cu ce se ocupă partenerul vedetei de la Antena 1

Mai jucăm la o nuntă anul acesta în lumea mondenă! Ilona Brezoianu (33 de ani) a anunțat că se căsătorește cu alesul inimii ei, Andrei, pe rețelele de socializare. Cei doi au depus, zilele trecute, actele la Starea Civilă. 

Ilona Brezoianu: „Am depus actele!”

Actrița Ilona Brezoianu (33 de ani) e în toi cu pregătirile de nuntă. Actrița a anunțat, zilele acestea, pe rețelele de socializare că deja a depus actele la Starea Civilă. 

Cum actele pentru încheierea căsătoriei se depun cu 11 zile calendaristice înainte, Ilona Brezoianu și iubitul ei, Andrei, își vor pune semnătura, în mai puțin de două săptămâni pe certificatul de căsătorie. 

„Am depus actele”, a scris actrița, în descrierea unei fotografii, postate pe Instagram, în care apare alături de iubitul său, iar pe fundal a pus celebra melodie „Love and Marriage” a lui Frank Sinatra. 

Apoi, actrița a mai publicat o fotografie în care ține în mână un pahar de vin spumant, alături de mesajul „wedding planning” (n.r. planuri de nuntă). 

Nunta e programată pentru data de 20 iulie. Florin Ristei: „Îi cânt”

Ilona Brezoianu are o relație din 2023 cu Andrei, un antrenor de schi, însă a preferat mereu discreția în viața personală.

„El mă știa și de la televizor, e o poveste foarte lungă”, a dezvăluit actrița, recent, despre cum l-a cunoscut pe viitorul ei soț. 

Prezentă recent în podcastul  „La Țocii”, împreună cu Florin Ristei, colegul de la “ Te cunosc de undeva”, Ilona a dezvăluit data nunții și a dat mai multe detalii despre viitorul soț. 

„E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu. 

E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită”, a spus Ilona Brezoianu în dialog cu Romică Țociu.

Florin Ristei a promis că va cânta la nunta Ilonei, după ce și-a salvat data de 20 iulie în calendar. 

„Îi cânt la nuntă, ce să facem? Pe cât e? Stați că vă zic eu acum că mi-am trecut în calendar. E un băiat senzațional! 20 iulie! Mi-am pus aici cu semnul exlamării să nu iau cântare. Pe 19 sunt la Iași și pe 20 vin la tine”, a spus Florin Ristei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net