Pepe și Raluca Pastramă, întâlnire de gradul zero la școala unde învață fetițele lor. Detaliul pe care fanii nu l-au putut trece cu vedere. FOTO

Pepe și Raluca Pastramă au îngropat securea războiului de dragul celor două fetițe care mereu îi vor lega. Deși cei doi s-au despărțit acum ani în urmă și ambii și-au refăcut viața alături de alte persoane, au decis să păstreze o relație civilizată de dragul fetițelor lor. 

Pepe și Raluca Pastramă / foto: Social media
Pepe și Raluca Pastramă / foto: Social media

Ieri, 9 septembrie 2024, școlile din întreaga țară și-au redeschis porțile pentru a-i primi pe elevi. Vedetele au fost alături de prichindeii lor în începutul unui nou an școlar, iar printre ele s-au numărat și Pepe cu soția sa, Yasmine Ody, nelipsită fiind Raluca Pastramă. 

Pepe și Raluca Pastramă, alături de fetițele lor 

Pepe și actuala sa soție s-au fotografiat alături de Maria și Rosa, fetițele cântărețului din fostul mariaj cu Raluca Pastramă. Mama lor s- a alăturat și ea ceremoniei de deschidere a noului an școlar 2024-2025, așa cum reiese din postările sale de pe Instagram, semn că cei trei adulți au avut ocazia de a da ochii unii cu ceilalți. 

„Un nou inceput! Un nou capitol! Succes, elevele mele minunate” - a scris Raluca Pastramă, în dreptul fotografiilor de pe Instagram. 

Imaginea postată de Raluca Pastramă / foto: Instagram
Imaginea postată de Raluca Pastramă / foto: Instagram

La rândul său, Pepe e dorit să le transmită un mesaj plin de susținere fetițelor sale:

„Sunt mândru pentru dorința voastră de evoluție și curajul de care ați dat dovadă când ați ales mutarea la Olga Gudyn School. Examenele de admitere au fost luate cu succes și argumentele voastre legate de timpul pierdut în trafic până acum plus luptele și răbdarea de a primi o semnătură timp de un an și jumătate sunt dovada faptului că sunteți deja mari și știți ce vreți de la viață. Ați reușit, felicitări și mult succes la învățătură! Vă iubește, tati!" a notat Pepe. Fetele lui s-au mutat de la școală privată Spectrum la o altă școală extrem de căutată de vedete pentru copiii lor.

 „Eu am grijă de fete, le duc la școală”

Pepe și Raluca Pastramă au pus punct unei căsnicii care a durat opt ani de zile și în urma cărei au rezultat două fetițe minunate: Rosa și Maria. Deși au custodie comună, cele mici au ales să locuiască alături de tatăl lor, actuala soție a acestuia și mezinul familiei, Pepe Jr. 

„Lucrurile stau cu totul diferit față de cum este pusă întrebarea, însă este un subiect pe care nu mi-am dorit până acum să îl abordez. Fetele nu vin în vizită, fetele locuiesc cu mine, noi suntem o familie formată din Yasi, Pepe Jr., Maria și Rosa. Eu am grijă de fete, le duc la școală, la diverse activități, mă ocup de creșterea lor și sunt zilnic prezent în viața lor. Ele merg la mama lor doar în vizită, sigur că ea le poate vizita oricând, așa cum este normal, dar nu vreau să intru mai mult în acest subiect.

Nu e bine să facem greșeli și să le ascundem de tati, ca să spun așa, pentru că, în momentul în care fac copiii niște greșeli și le ascund, le dăm apă la moa- ră și vor continua să le facă, așa că e bine să știe tati tot ce se întâmplă și să comu- nice frumos cu copiii și să înțeleagă și ei, la rândul lor, despre ce e vorba, în așa fel încât să nu mai facă și să ia deciziile împreună cu tati și cu mami. În momentul în care se întâmplă lucruri doar așa, din dorința de a ne ,,apropia de copii, din punctul meu de vedere intervin niște mici greșeli în educația lor și, atunci, au mai existat astfel de discuții, dar s-au rezolvat. În prezent, copiii au cele mai bune rezultate, din toate punctele de vedere.”, a dezvăluit Pepe, într-un interviu viva.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net