Cum s-au înțeles Pepe și Raluca la divorț, legat de copii și de avere! Primele declarații despre presupusa infidelitate


    Pepe și Raluca Pastramă au divorțat după 8 anifoto: Facebook
Pepe și Raluca Pastramă au divorțat după 8 anifoto: Facebook

Punct final în mariajul dintre Raluca Pastramă (28 de ani) și Pepe (41 de ani)! Luni, cei doi au semnat actele la notar, terminând civilizat o căsnicie de opt ani de zile, din care au rezulatat două fetițe, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani). În cele aprope două ore cât au stat în biroul notarial, Raluca și Pepe s-au înțeles asupra programului copiilor, dar și asupra partajului.

Raluca Pastramă și Ionuț Pascu, pe numele de scenă Pepe, au divorțat luni (8 februarie), la notar, după opt ani de mariaj. Divorțul a durat mai bine de o oră și jumătate, timp în care cei doi au semnat mai multe acte și au căzut de acord în ceea ce privește programul copiilor, dar și împărțirea bunurilor comune dobândite în timpul căsniciei de opt ani. La ieșirea de la notar, Pepe s-a declarat mulțumit că a divorțat de soția sa fără scandal, iar copiii, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani), vor rămâne la amândoi.

”E foarte bine. E bine, nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. Acte! Nu e așa simplu! Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!”, a declarat Pepe, pentru Spynews.ro.

Raluca Pastramă: "La început, fetițele au fost debusolate"

În schimb, Raluca Pastramă a ieșit de la notar foarte nervoasă, refuzând inițial să declare ceva. Ulterior însă, fosta doamnă Pascu a revenit la sentimente mai bune și a făcut primele declarații legate de separarea de soțul ei. Bruneta a recunoscut că despărțirea nu are cum s-o bucure, dar a menționat totodată că a făcut eforturi mari ca totul să se desfășoare cât mai civilizat. “Am fost, am semnat ce era de semnat. Am împărțit ce era de împărțit. Civilizat și prietenește. Atât cât s-a putut. Bucuroasă nu pot să fiu că am divorțat, cu doi copii la mijloc. Așa a fost să fie!”, a declarat Raluca, pentru spynews.ro. În urma divorțului, Raluca va reveni la numele de familie pe care îl avea înainte de căsătoria cu latin lover-ul. Nu o va mai chema Raluca Pascu, ci Pastramă. De dragul celor două fetițe pe care le au împreună, Raluca a ajuns cu Pepe la un acord parental în care își vor împărți în mod egal timpul petrecut cu copiii. “Fetițele în prima fază au pus întrebări, dar au acceptat situația. Când a fost scandalul, fetele au fost debusolate, pentru că au fost și ele implicate. Acum sunt fericite, sunt și la mine, și la el. În înţelegerea noastră parentală, avem jumătate-jumătate. În acordul parental scrie: 50 la mine, 50 la el, pentru că aşa am stabilit de la bun început. Fetele, dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dar dacă, într-o zi, vor ele să meargă la tatăl lor, le duc la tatăl lor. Adică e şi voinţa lor la mijloc şi tot ce facem, facem spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, pentru că Rosa e la grădiniţă, iar pe Maria o duc dimineaţa la şcoală”, a spus Raluca Pastramă, referitor la programul copiilor.

Raluca:”Îmi tai mâinile și picioarele și copiii niciodată nu-i dau!”

Pepe și Raluca au avut de împărțit, la partaj, o avere care a fost evaluată la aproximativ 1,5 milioane de euro, formată din mai multe imobile și mașini de lux. În urma mariajului de opt ani, Pepe rămâne cu două mașini scumpe, dar și cu vila din Pipera, unde au locuit împreună. Aceasta valorează aproximativ 400.000 de euro. În plus, va rămâne și cu afacerea din centrul Capitalei.

Nici Raluca Pastramă nu pleacă cu mâna goală din mariajul eșuat cu artistul. Ea a rămas cu grădinița pe care a construit-o, în valoare de 380.000 de euro, dar și alte bunuri și bijuterii, în valoare de 100.000 de euro. “Grădinița mi-a rămas mie. După divorț, imediat i-am spus lui Pepe că urmează să discutăm despre contractul Rosei de la școală, din septembrie. Atât am vorbit cu el. Au fost multe aberații care s-au spus. S-a zis la un moment dat că mi-am dat copiii. Îmi tai mâinile și picioarele și copiii niciodată nu-i dau! Asta să se știe! Apoi au fost aberațiile că am umblat cu diverși băieți. Nu există așa ceva, nu am comentat niciodată aceste aberații”, a mai declarat, nervoasă, fosta soție a lui Pepe.


    Raluca și Pepe au două fetițe superbefoto: arhivă personală
Raluca și Pepe au două fetițe superbefoto: arhivă personală

Ce spune Raluca despre acuzațiile de infidelitate

Divorțul dintre Raluca și Pepe a fost unul cu scandal la început. Imediat după anunțul divorțului, Raluca Pastramă a fost acuzată chiar de soțul ei, Pepe, de infidelitate, asta după ce bruneta petrecuse un weekend la munte în compania altui bărbat. S-a spus chiar, la un moment dat, că tatăl Ralucăi, celebrul Ion Pastramă, ar fi reacționat dur când a aflat că fiica sa l-ar fi înșelat pe Pepe, considerând că este o mare rușine pentru tradiția rromă ca o femeie să-și trădeze bărbatul. “Apropo şi de chestia asta cu tata, s-a scris că, vezi Doamne, tata este supărat pe mine că l-am înşelat eu pe Pepe. Niciodată în vecii vecilor, amin! În primul rând, eu nu l-am înşelat pe Pepe, şi în al doilea rând, tata în viaţa lui şi dacă l-aş fi înşelat, nu ar fi zis chestia asta. Indiferent ce ar fi, moartă, coaptă şi îndiferent în ce stadiu aş fi, sunt copilul lui mai presus de orice pe faţa pământului”, a ținut să lămurească Raluca Pastramă incidentul, la Antena Stars.

Citește și:

Pepe, divorț cu probleme. Dovada că soția lui a cerut ordin de protecție

Pepe și Raluca, partaj cu scandal! Cei doi soți, aflați în divorț, au ajuns la tribunal

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul