Ce spune Pepe despre înlăturarea Andreei Bălan de la „Te cunosc de undeva”: „Și eu am făcut parte din multe proiecte și am dispărut din ele”

#Exclusiv Click!

Pepe (45 de ani) este acum un bărbat fericit și împlinit. Artistul și omul de televiziune este un familist convins și se bucură din plin de ceea ce a realizat până acum.

Cele două fete ale vedetei, Rosa și Maria, din căsătoria cu Raluca Pastramă, se înțeleg de minune cu mai tânăra soție a tatălui lor, Yassy, așa că în casa artistului este o armonie totală. Despre schimbările din juriul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, „Te cunosc de undeva”, și plecarea colegei sale, Andreea Bălan, Pepe ne-a vorbit pentru Click!

„Ne bucurăm de timp de calitate petrecut împreună”

Pepe, cum sunteți cu școala? Fetele tale sunt încântate acum că au schimbat-o?

Fetele au schimbat școala. Rosa și Maria au fost întotdeauna împreună la aceeași școală. Arată senzațional, este o școală extrem de căutată, ele și-au dorit mult să învețe acolo și suntem mult mai aproape de casă. În fiecare dimineață stăteam câte 40 de minute în trafic.

Micuțul Pepe JR a început și el grădinița?

Pepe JR va merge de anul viitor la grădiniță!

Cine le ajută pe fete la teme acum?

Fetele nu vor mai avea teme acasă pentru că le vor face la școală, e un pachet inclus, de la mâncare, teme și tot ce trebuie. Acasă ne bucurăm de timp de calitate petrecut împreună. După școală le duc la antrenamnete dacă au, dar teme nu mai au de făcut când ajung acasă.

Ce îți mai dorești pentru tine acum?

Îmi doresc să fiu sănătos și să ne bucurăm de tot, împreună cu familia mea.

Pare că ai mai slăbit. Cum te menții în formă, mergi des la sală?

Trebuie să mă reapuc de sport, nu am mai reușit să fac sport de 2-3 luni de zile, nu am avut timp în vacanța asta. Spre rușinea mea, nu am mai ajuns la antrenamente. Nu am luat mai mult de 3-4 kilograme în plus dar le dau jos repede.

Cum se înțeleg fetele tale, Rosa și Maria, cu soția ta?

Yassy cu Rosa și Maria se înțeleg foarte bine și cred că ăsta este cel mai important lucru, să existe comunicare, prietenie, respect. Viața ne-a adus pe toți împreună și facem cumva să fim toți cei mai fericiți! Deja ne pregătim pentru vacanța de iarnă.

Fără Andreea Bălan la emisiunea „Te cunosc de undeva"

Ce mai urmează pentru tine de acum încolo? Ce spui despre plecarea colegei tale, Andreea Bălan, din juriul „Te cunosc de undeva”, emisiune pe care o prezinți la Antenă?

Urmează noi proiecte, urmează „Te cunosc de undeva" și sunt sigur că vor veni oameni noi, vor veni artiști noi,  poate chiar și jurați noi, evident, concurenți noi,  și nu avem timp să ne plictisim.

E un joc frumos și cred că nu trebuie să ne uităm în urmă, ci doar înainte. Și eu am făcut parte din multe proiecte și am dispărut din ele și apoi am revenit. Așa e viața!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net