Reacția lui Lucian Mândruță, după moartea Cristinei Țopescu: „E șocant că nu mai avea pe nimeni la aproape 60 de ani!”

Ultima actualizare:

    Lucian Mândruță este șocat de moartea prematură a Cristinei ȚopescuFoto: Arhiva personală
Lucian Mândruță este șocat de moartea prematură a Cristinei ȚopescuFoto: Arhiva personală

Cristina Țopescu a fost descoperită decedată în casă, duminică seară (12 ianuarie), după ce vecinii alertaseră poliția, îngrijorați fiind de faptul că nu o mai văzuseră pe celebra prezentatoare de trei săptămâni. Colegul ei de breaslă Lucian Mândruță a mărturisit că este profund șocat de trecerea în neființă a fiicei lui Cristian Țopescu.

„Pe mine mă șochează că era un om atât de singur, pentru că eu o știu pe Cristina înconjurată de prieteni. Am fost, nu știu dacă pot să spun prieten cu ea, dar vorbeam cam o dată pe lună, ne mai vedeam și mai râdeam pe la petreceri. Ce mă surprinde că două săptămâni – nu i-a mai călcat nimeni pragul atâta vreme și asta mă șochează, pentru că și eu sunt destul de aproape de generația asta. E șocant că nu mai avea pe nimeni la aproape 60 de ani care să facă o vizită la ea de Crăciun. Foarte tristă povestea și m-a tulburat, e un om care a făcut ceva pentru televiziune în țara asta, pentru presă. Un om atât de bun ca ea să fie singur de Crăciun și să aflăm după Anul nou că nu mai e... E teribil.”, a declarat Lucian Mândruță pentru Digi24.

Prietenii credeau că este în străinătate

Cristina Țopescu nu a mai dat niciun semn de viață de pe 28 decembrie. Prietenii ei au crezut că fosta jurnalistă se află în străinătate și că de aceea nu le răspune la telefon. O vecină îngrijorată a fost cea care a alertat poliția. Ea le-a spus oamenilor legii că nu a mai văzut-o pe celebra prezentatoare TV de mai bine de trei săptămâni. Un echipaj de poliție a spart ușa locuinței din Otopeni a vedetei și a descoperit-o decedată, fără urme de violențe pe corp. Mai mult, din primele informații reiese că în casă se aflau trei câini morți și cinci vii. Autopsia efectuată luni (13 ianuarie) urmează să dezvăluie cauza morții Cristinei Țopescu. 

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată”, a anunțat Poliția. 

Citește și

Cristina Țopescu i-a spus tatălui tot ce avea pe suflet: «Televiziunea mi te-a răpit»

Șir de blesteme în familia Cristinei Țopescu? Tatăl ei a murit de ziua fratelui jurnalistei

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net