Reacția lui Mihai Bendeac, după ce Theo Rose a făcut nuntă în secret cu Anghel Damian: „Femeia asta..”

Vestea că Theo Rose și Anghel Damian și-au spus marele „DA” nu i-a luat prin surprindere doar pe fani, ci și pe unele vedete din România. Mihai Bendeac, de exemplu, a avut o reacție surprinzătoare și a ținut să transmită câteva cuvinte pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat și o imagine cu mireasa. Ce a spus acesta?

Mesajul lui Mihai Bendeac, după nunta lui Theo Rose / foto: colaj Instagram
Mesajul lui Mihai Bendeac, după nunta lui Theo Rose / foto: colaj Instagram

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret, alături de familie și nași, într-o duminică în luna septembrie, cum a dezvăluit chiar ea. Cei doi au avut parte de o ceremonie exact așa cum au visat, iar în urmă cu câteva zile, cântăreața a publicat, pe rețelele de socializare, primele fotografii de la cel mai important eveniment din viața ei și a lui Anghel Damian.

Ei bine, un detaliu care le-a atras rapid atenția fanilor a fost rochia de mireasă aleasă de Theo Rose. Ținuta a fost una simplă, albă, cu inserții de dantelă. Și, bineînțeles, cum multe fane s-au întrebat cât a costat, artista nu a ținut secretă suma. Deși s-a zvonit că prețul rochiei ar fi de 300 de dolari, Theo a dezvăluit că a plătit în jur de 80 de euro.

Mihai Bendeac: „Femeia asta...”

Exact acest lucru l-a impresionat și pe Mihai Bendeac, care a ținut să transmită câteva cuvinte pe rețelele de socializare! Actorul a felicitat-o public pe cântăreață pentru faptul că nu a ales o creație vestimentară scumpă, considerând alegerea artistei un exemplu de modestie și bun gust.

Femeia asta a ales să poarte la nuntă o rochie în valoare de 80 de Euro (!!!). Pentru mine, Mihai Bendeac, acesta este cel mai mișto statement, cel mai frumos mesaj transmis de o persoană publică în ultimii (foarte mulți) ani. Bravo, măi fată!”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa personală de Instagram, în dreptul unei imagini cu Theo Rose îmbrăcată în rochia de mireasă care a costat doar 80 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nea marin varciu jpg
delia budeanu jpg
andreea raicu mama instagram jpg
cantareata preferata a lui ceausesuc jpg
delia budeanu jpg
ozana barabancea jpg
andreea balan si andreea antonescu 1 logo webp
Margareta Paslaru  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net