Revelionul Simonei Halep! Ținuta cu care a atras atenția la petrecere din Melbourne

Ultima actualizare:

Simona Halep a postat pe Instagram imagini de la petrecerea de Revelion. Sportiva a ales să îmbrace o ținută simplă la petrecerea din Melbourne, însă a purtat tocuri. 

Simona Halep. Sursa foto: arhivă
Simona Halep. Sursa foto: arhivă

Simona Halep se află în Australia, unde a petrecut Revelionul alături de câțiva prieteni, în Melbourn. Sportiva a postat pe contul de Instagram fotografii în care apare alături de antrenorul Adrian Marcu, preparatorul fizic Theo Cercel şi fizioterapeutul Alexandru Tănase. De altfel, marea tenismenă este alături și de Alexandra Ignatik (fostă Cadanţu), şi Irina Bara, care au purtat două ținute elegante

Simona Halep a purtat la petrecerea de Revelion o bluză albă, simplă, lungă, pe care a accesorizat-o cu o pereche de blugi scurți. În picioare, tenismena a avut sandale cu toc, accesorii elegante, căci pentru seara de Revelion s-a lipsit de adidași și a ales să își completeze ținuta diferit de cum o știm.

Zile cu suspans pentru Simona Halep

Simona Halep, locul 20 WTA, va începe sezonul la competiţia de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set, programată din 3 ianuarie, scrie adevărul.ro. Tenismena româncă a reușit să atingă prima poziție în clasamentul mondial WTA de două ro, între 2017 și 2019, ocupând această poziție timp de 64 de săptămâni. Halep a încheiat anii 2017 și 2018 pe primul loc în lume în clasamentul WTA. Halep a încheiat anii 2017 și 2018 pe primul loc în lume în clasamentul WTA. În prezent se află pe locul 20 mondial.

De asemenea, Simona Halep a câștigat turneele de Grand Slam de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019). De-a lungul carierei, tenismena a câtigat 20 turnee și a mai disputat alte 17 finale, fiind cea mai titrată jucătoare de tenis din istoria României.

Sportiva a fost numită Jucătoarea Anului 2018 de WTA, de asemeni și Cea Mai Populară Jucătoare în 2014 și respectiv 2015 dar și Favorita Fanilor la simplu în 2017, 2018 și 2019.[6] În decembrie 2018, Halep a fost aleasă de ESPN cel mai dominant jucător de tenis al anului în lume figurând în topul The Dominant 20 pe locul 9 înaintea unor alți mari sportivi ai planetei, ca Novak Djokovic, Lewis Hamilton sau LeBron James. A câștigat 35,85 milioane de dolari din tenis, fiind pe locul 4 all-time, după surorile Williams și Șarapova, scrie Wikipedia.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net