Romeo Fantastick a lămurit misterul! Cine este, de fapt, Carolina Jambala din celebra lui melodie

Ultima actualizare:

Romeo Fantastik este unul dintre cei mai excentrici maneliști de la noi și chiar și după atâta timp reușește să iasă în evidență. Prezența lui acaparează prin carisma sa și stilul de a povesti care te prinde instant. Este cu siguranță un om cu multe povești „fantastice” și asta pentru că de-a lungul timpului a fost pus în situații neobișnuite. Iată însă că a ajuns chiar și în instanță cu celebrul artsit Shaggy, doar că a câștigat împotriva lui! Totul a pornit de la celebra piesă care l-a propulsat pe culmile succesului „Carolina Jambala”. Iată cine este, de fapt, Carolina.

Romeo Fantastick a spus cine este Carolina Jambala din celebra lui melodie
Romeo Fantastick a spus cine este Carolina Jambala din celebra lui melodie

Romeo Fantastick a spus cine este Carolina Jambala din celebra lui melodie

Romeo Fantastik a fost absent din industria muzicală românească pentru o perioadă destul de lungă, dedicându-se călătoriilor în diverse țări și chiar stabilindu-se la un moment dat în Elveția. Cu toate acestea, pasiunea sa pentru muzică nu a dispărut niciodată. În cluburile din țară, melodiile sale care l-au consacrat au continuat să răsune, iar recent artistul s-a întors în România și pare să fie din ce în ce mai activ, participând la diverse evenimente și susținând concerte. Deși a fost mai puțin prezent în emisiunile televizate, Romeo Fantastik a făcut apariții în podcasturi, unde a avut ocazia să împărtășească experiențe uimitoare din viața sa.

Romeo continuă să ofere interviuri și să dezvăluie diverse povești din viața sa cu adevărat tumultoasă. Artistul a lămurit recent misterul celei mai celebre melodii ale sale „carolina Jambala”  și a spus cine este misterioasa femeie într-un interviu pentru cancan.ro.

Pe timpuri văzusem un film, era o tipă acolo, o neagră din asta, o chema Caro. Dar să fiu și sincer, am auzit și melodia lui Shaggy, cu Carolina. M-a dat Shaggy în judecată, că i-am furat melodia, prin 2001 sau 2002. Dar n-avea nicio treabă melodia lui cu melodia mea. A și câștigat procesul. Le zice instanța «o să primiți despăgubiri, pe salariu», cum era salariul în curs, în anii ăia. Avocatul întreabă «cam cât?!». Era un milion pe lună, dar avocatul a fost mare prost la faza aia, nu a specificat moneda, îl sună pe Shaggy «alo, boss, ne dă un milion pe lună, acceptăm?». Shaggy zice «accept, boss!». Buf, acceptă. Și când au venit primii bani, îți dai seama ce l-a alergat pe ăla prin casă?!”, a mărturisit artistul pentru sursa citată.

Pe cât de mare succes a avut piesa, pe atât de greu i-a fost să o și compună! Puțini oameni știu că lui Romeo i-au trebuit 1000 de zile pentru a realiza melodia care are succes chiar și în zilele noastre. Să nu va imaginați că a scrfis-o în vreun carnețel sau pe vreun calculator! În niciun caz! Ci pe cartoane de mici, la bar.

Au fost vreo 24 de cartoane. Hai să-ți explic cum. Gândindu-te la atâtea variabile potențiale, strofe, nu acceptasem niciuna. Nu știu dacă lovește pe foarte mulți oameni inspirația, dar în momentul ăla m-a prins inspirația și mi le-a pus în memorie. Și atunci am rugat-o pe aia, «dă-mi și mie un carton de mici». Știi cum le scriam?! Am scris 24 de cartoane de mici, atâtea au fost. Și am vrut să țin cartoanele alea, erau o avere acum.”, a mai spus câmtărețul pentru sursa menționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
casa piersic cluj jpg
image png
banner cristina spatar png
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net