Roxana Hulpe s-a căsătorit! Imagini superbe cu rochia de mireasă a prezentatoarei Pro TV

Ultima actualizare:

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au cununat civil și religios, iar alături de aceștia au fost cele mai apropiate persoane. Marele eveniment a avut loc pe Lacul Tarnița din Cluj-Napoca.

Roxana Hulpe a spus da!
Roxana Hulpe a spus da!

,,Am totul’’, a fost mesajul prin care Roxana Hulpe și-a anunțat prietenii de pe Instagram că s-a căsătorit. Prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Rădulescu, manager Untold și Neversea.

Citește și: Roxana Hulpe de la PRO TV, despre iubirea cu Alex Petricean de la Masterchef: „Era arogant și asta mi-a plăcut la el”

Mireasa a atras toate privirile, purtând o rochie albă, cu o fundă mare la spate. Aceasta a avut pe cap o coroniță cu flori, care se potrivea perfect cu întreaga ținută.

Și mirele s-a făcut remarcat prin ținuta sa, fiind îmbrăcat într-un costum format din pantaloni crem, cămașă albă și un sacou în carouri. Însă energia debordată este cea care i-a făcut toți să exclame: „da, sunt fericiți”.

Vezi și: INTERVIU Chef Alex Petricean «D'Artagnan»: «Îmi creez obsesii temporare. Acum sunt în perioada ardeilor umpluţi»

La eveniment au participat și unii dintre colegii de la PRO TV, precum Cosmin Stan, care a ținut să fie alături de știristă în cea mai importantă zi.

Cum a fost cerută de soție prezentatoarea știrilor Pro TV de weekend

Roxana Hulpe a fost cerută de soție în urmă cu o lună pe Cluj Arena, chiar acolo unde s-a desfășurat Untold. Înainte de marele moment, pe un cran mare au rulat imagini cu cei doi, după care Bogdan Rădulescu a îngenuncheat și i-a pus marea întrebare. 

  „Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus.”, a transmis prezentatoarea.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net