Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu se pregătesc să devină părinți! „Probabil e momentul”

Ultima actualizare:

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu formează una dintre cele mai frumoase și discrete familii din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc de mai bine de zece ani și sunt mai fericiți ca niciodată. Însă, chiar și așa, în toți acești ani, problemele nu i-au ocolit, având în vedere că în 2019 fosta asistentă de televiziune a pierdut o sarcină.

Prezenți în cadrul unui podcast, cei doi au declarat public că nu și-au pierdut speranța că într-o zi o să devină părinți.

„Roxana în primul rând își dorește mult un copil. Eu probabil am fost mai puternic atunci când am pierdut sarcina. M-am împăcat în subconștient pe termen mai lung. Probabil e momentul. Știu sigur că poate e ce își dorește ea cel mai mult. Îmi doresc și eu, nu știu dacă cel mai mult, oscilez. Nu-mi dau seama. Sunt într-o perioadă de transformare”, a spus Tinu Vidaicu în podcastul moderat de Giulia Anghelescu.

Vestea anunțată în mediul online

În acele momente negre, Tinu Vidaicu lua decizia să anunțe pe toată lumea prin ce momente dificile trece atât el cât și Roxana Ionescu:

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”.

Click! spune

Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate și s-a mutat, în urmă cu mai bine de cinci ani, la Timișoara pentru a fi alături de Tinu Vidaicu, bărbatul care o face fericită necondiționat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net