Îți mai aduci aminte de Roxana Ionescu? Ce s-a ales de „mama natură” și cu ce se ocupă în prezent, de când a dispărut de pe micile ecrane

Roxana Ionescu, alias „Mama Natură”, a fost una dintre cele mai admirate vedete de televiziune. A strălucit în lumina reflectoarelor și mai mult după ce a primit porecla cu pricina din partea lui Dan Negru, pe vremea când el prezenta emisiunea „Ciao Darwin”, iar ea era una dintre dansatoare. 

Roxana Ionescu în perioada tinereții
Roxana Ionescu în perioada tinereții

Anii au trecut și Roxana Ionescu s-a retras încet, dar sigur, din lumina reflectoarelor. S-a mutat în Timișoara, orașul în care a început o nouă viață alături de soțul ei. De asemenea, vedeta a slăbit un număr considerabil de kg și arată cu totul și cu totul altfel. 

Roxana Ionescu, o nouă viață după ce a renunțat la televiziune 

În urmă cu ceva timp, Roxana Ionescu ieșea și vorbea public despre cele mai recente schimbări din viața sa. A mărturisit că a reușit să ajungă la greutatea ideală și a dezvăluit dieta pe care a urmat-o.  Are o greutate de puțin peste 50 de kilograme, acordând o atenție deosebită la ceea ce mănânc

„De ceva timp, mă mențin la o greutate de 51 de kilograme. Mă ajută… Mama Natură, mă ajută Doamne, Doamne, conformația și poate genele de la părinți. Am și puțină grijă. Fac puțin sport, dar doar atunci când am ceva timp liber. Dacă nu, ies la alergat în jurul casei. Dacă azi mănânc mai mult, mâine mănânc mai puțin. Sau mai deloc. Sau trec pe salate.

Dar tot timpul, teama să nu mă îngraș, teamă ce odată cu vârsta îți vine din ce în ce mai mult în minte, te face să fii echilibrată. Iar echilibrul este cel mai bun în orice”, a declarat Roxana Ionescu, potrivit cancan.ro.

Este deranjată de porecla pusă de Dan Negru

Porecla „Mama Natură” a devenit o etichetă pentru Roxana Ionescu, cea care a primit-o de la Dan Negru, din cauza faptului că este înzestrată cu un bust generos. S-a obișnuit deja și mărturisește că, atât timp cât nu îi este adresată această poreclă cu răutate, în mod intenționat, nu se supără. 

„Da, toată lumea. Dacă mi-e frică, de exemplu, că o să plouă la vreun eveniment de-al nostru, mi se spune „Ai măi, că tu ești Mama Natură’. Nu mă deranjează când mi se spune cu drag, ci atunci când mi se zice cu răutate. În rest chiar mă distrez pe tema asta.

Dan Negru mi-a zis prima dată. Îl salut, nu l-am mai văzut de mult timp, chiar dacă este timișorean. Acum am făcut schimb de locuri, el s-a mutat în București. Dar eu, efectiv, Mama Natură, nu am fost niciodată. Eu făceam parte din echipa de dans, de balet. Aveam scenetele mele. Dar Mama Natură, cea care învârtea acel glob, nu am fost. Dar probabil faptul că natura m-a înzestrat atât de bine, încât să-i port și numele”, a adăugat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net