Ce meniu are Sanda Ladoși de Paște: «Nu a trebuit să mai țin niciun fel de dietă»

#Exclusiv Click!

Planurile sunt clare pentru Sanda Ladoși (52 ani) în ceea ce privește sărbătoarea Paștelui. Familia ei va merge la munte, la aer curat, acolo unde se simt cel mai bine și preferă să petreacă timp de calitate.

Sanda Ladoși ne-a spus cum petrece Paștele
Sanda Ladoși ne-a spus cum petrece Paștele

Avem o casă la munte și plecăm acolo de Sărbători. De obicei, de Paște căutăm liniștea și acolo la munte o găsești în toată spendoarea ei. Acolo sunt o mulțime de vecini, prieteni, se întâlnesc și adulții, e o atmosferă plăcută.

Copiii sunt măricei, dar sunt găști în care se simt bine. Masa de Paște este cea clasică, în mare parte o gătesc eu și mă ajută și doamna care are grijă de noi, cu casa și curățenia de ani de zile, mă ajută și pe partea asta, mai ales când e mai mult de lucru”, a povestit Sanda Ladoși pentru Click!

Ce pune artista pe masa de sărbătoare

Și pentru că o bună perioadă de timp a ținut diete, dar acum se menține în formă pentru că are grijă cu alimentația și nu face excese, Sanda Ladoși ne-a spus și ce gătește pentru Paște!

Eu sunt obișnuită să fac salată orientală ca și garnitură, lângă friptură, fiecare cu gusturile sale. Simplu, nu ne complicăm! Vom avea obișnuitele bucate ce se așează pe masa tradițională”,  povestește artista.

De obicei sunt foarte atentă la alimentație, nu m-am îngrășat, sunt constantă în greutate, nu a trebuit să mai țin niciun fel de dietă. Acum țin post și încerc să nu o iau razna, pentru că fac niște pâine în casă de înnebunești, e foarte complicat să ții post când tu le gătești de toate copiilor. Îi provoc mereu cu meniuri noi. Nu sunt deloc pretențioși, nu am avut probleme cu ei la mâncare”, a mai completat Sanda Ladoși.

Sanda Ladoși (dreapta) arată senzațional
Sanda Ladoși (dreapta) arată senzațional

Sanda Ladoși adoră să experimenteze diverse rețete și de fiecare dată caută să diversifice atât alimentația ei cât și pe cea a copiilor săi, Ioana (13 ani) și Bogdan (15 ani).

Azi am mâncat urzici cu mămăligă și gătesc foarte mult. Mie îmi place să gătesc, îmi caut rețete pe internet inclusiv mie, nu doar copiilor. Am găsit o rețetă foarte interesantă de ardei capia umpluți cu ciuperci și cu legume, sau vinete în sos acru-dulce, asiatice. Să știi că nu mă plictisesc! Este atât de bogată gastronomia, inclusiv pe zona vegană, merg doar pe legume, nu apuc să mă plictisesc!”, a mai spus, în încheiere, Sanda Ladoși.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net