Sânziana Negru a făcut-o de oaie. Fanii au observat și au taxat-o dur, după ce au văzut cum și-a bătut joc de mâncare

Sânziana Negru a căzut în dizgrația publicului în urma unui gest extrem de controversat pe care l-a făcut cu mâncare luată din cadrul unuia dintre cele mai importante supermarketuri din România. Fanii au stat pe urmele ei și au demascat-o. 

Sânziana Negru / foto: Social media
Sânziana Negru / foto: Social media

Aflată la Electric Castle cu sponsorul Lidl, Sânziana Negru prezintă într-un clip video produsele Lidl pe care le-a cumpărat, apoi iubitul ei, actorul Ștefan Floroaica, le aruncă la gunoi. Un tânăr tiktoker a povestit întreaga întâmplare. 

Sânziana Negru, gafă de zile mari!

După ce a promovat prin cadrul filmării produsele Lidl, aflată la Electric Castel împreună cu iubitul ei, Sânziana Negru a scăpat de produsele respective aruncându-le la gunoi. 

„Eram aseară la Electric Castle și în toată aglomerația aia și toți oamenii ăia, îți dai seama că vezi și oameni cunoscuți, oameni care sunt prezenți pe internet. Și în toată marea asta de oameni i-am văzut pe acești doi indivizi care ei pe rețelele de socializare promovează acest mare magazin „Meriți să fii surprins” (n.r. slogan magazin Lidl) și au făcut ceva unboxing, arătau produse, nu știu ce. Aveau efetiv o ditamai plasă cu produse din magazinul respectiv. 

Și efectiv oamenii mei au terminat de filmat, s-au dus cu punga, ea - că na, ea e mai importantă un pic - ea s-a dus pe o parte, el pe altă parte cu punga în mână și omul meu a luat punga și a aruncat-o la gunoi. Toată punga, cu toate produsele, la gunoi. 

M-am dus cu prietenii mei la gunoi și ne-am uitat și erau produse din magazinul respectiv pe care ei le-au filmat, aruncate la gunoi. Eu înțeleg că n-ai unde să le pui, dar ieșeai afară în față la festival și dădeai punga aia unei doamne care vindea porumb. 

Și n-ai cum ca tu, după aceea, să apari pe Instagramul tău și să promovezi: „Vai, ce bune suntem noi, să facem fapte bune!”, și tu efectiv arunci o sacoșă plină de mâncare la gunoi. Pe mine m-a șocat, așa ceva nu există!” - a povestit Avram Grigore, tânărul de pe TikTok care a relatat întreaga scenă cu Sânziana Negru. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gabriela cristea facebook jpg
Banner Lora
Petru Șchiopul, domnul care a cedat tronul Moldovei pentru o țiitoare jpeg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net