Sânziana Negru și Ștefan Floroaica, în fața altarului! Evenimentul emoționant de la care n-a lipsit nimeni

Sânziana Negru (36 de ani) este bine cunoscută în mediul online ca și creator de conținut și se numără printre influencerițele de top ale noii generații. Ea realizează clipuri pline de culoare și este foarte expresivă, fiind foarte solicitată pentru diverse campanii publicitare din care câștigă sume frumoase pe social media. Ea și iubitul ei, Ștefan Floroaica, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showzbiz, iar fanii îi urmpresc îndeaproape. Recent, cei doi au ajuns în fața altarului. Iată evenimentul emoționante de la care n-a lipsit nimeni.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica, în fața altarului!
Sânziana Negru și Ștefan Floroaica, în fața altarului!

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica, în fața altarului!

În prezent, Sânziana are o relație cu actorul Ștefan Floroaica, care joacă în serialul „Lia - Soția soțului meu" difuzat de Antena 1. Cei doi locuiesc împreună în casa influenceriței, pe care aceasta a finalizat-o la sfârșitul lui 2022, începutul lui 2023. După ce Sânziana s-a întors din competiția America Express, ei au decis să se mute împreună.

Se pare că Ștefan a fost un mare sprijin pentru Sânziana în a o încuraja să participe la competiția de la Antena 1, chiar dacă relația lor era abia la început. Distanța nu a reprezentat o problemă pentru ei, iar acum sunt foarte fericiți și se afișează tot mai mult în online, iar fanii îi urmărescu cu drag. Se pare că relația lor a evoluat așa de mult, încât au acceptat să fie nași de botez pentru o minunată fetiță!

Astăzi, cei doi îndrăgostiți devin părinți spirituali pentru o fetiță, sora băiețeilor pe care Sânziana Negru îi arată deseori urmăritorilor ei de pe Instagram, atunci când vizitează Republica Moldova. Recent, Sânziana a postat un videoclip cu trusoul ales pentru micuța ce urmează să fie botezată. La începutul filmulețului, care începea cu o pereche de pantofiori, mulți dintre urmăritori au crezut că Sânziana va anunța că este însărcinată. Însă, când în videoclip a apărut lumânarea de botez, aceștia și-au dat seama că este vorba despre botezul fetiței.

„Până la lumânarea de botez credeam ca altul e mesajul...”

„Hai că mi-am furat-o cu începutul!"

Să vă trăiască finuța, să fie sănătoasă și să vă umple viața cu bucurie!", au fost câteva dintre mesajele postate de fani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Nick Rădoi
banner laura cosoi png
Cristina Spătar a petrecut numai în locații de top din Dubai de ziua ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net