Iulia Albu nu mai tace! A desființat-o pe Sânziana Negru: „Gaițele neinițiate în matematică...”

Ultima actualizare:

Iulia Albu nu mai tace! Vedeta a reacționat foarte dur după ce a aflat că Sânziana Negru a spus că nu o place în cadrul emisiunii America Express. După cum știm, cu câteva luni în urmă, cele două au fost adversare în competiția difuzată de Antena 1. Criticul de modă afirmă că nu îi pasă de opinia exprimată de Sânziana și consideră că atât ea și Mike au avut o conduită corectă pe parcursul emisiunii.

Iulia Albu nu mai tace! A desființat-o pe Sânziana Negru
Iulia Albu nu mai tace! A desființat-o pe Sânziana Negru

Iulia Albu nu mai tace! A desființat-o pe Sânziana Negru

Iulia Albu a ișit la atac și a spus clar ce consideră despre Sânziana Negru, după ce influencerița a dezvăluit că nu o are la inimă pe Iulia. Într-un interviu pentru revista Viva, vedeta nu s-a mai abținut.

Sunt și am fost mereu prea puțin interesată de anumite păreri. Consider că atitudinea echipei noastre de a „sancționa impostura și a spune mereu ce am gândit a fost cea corectă. După „America Express, am rămas cu multe cunoștințe și câțiva prieteni. Printre cei care merită menționați sunt Sonia Simionov, Ionuț Rusu, George Tănase, Iuliana Pepene. În această emisiune apar de fiecare dată anumite tipologii. Noi am fost cuplul funcțional în disfuncționalitatea sa. Au existat și gaițele neinițiate în matematică puse pe scandal, dramele umblătoare, neadaptații, simpaticii, fățarnicii, ofticoșii etc. (râde) Experiența în sine este una pe care nu o poți cumpăra cu bani. Peisajele, oamenii, adrenalina, absolut tot ce am trăit acolo sunt lucruri care vor rămâne cu noi o viață.”, a spus Iulia Albu pentru Viva.ro.

Reacția vine după ce, la câteva zile după ce show-ul s-a încheiat Sânziana Negru a dezvăluit că există o echipă pe care nu a apreciat-o aproape deloc în timpul competiției America Express. Iulia Albu și iubitul ei, Mike, sunt cei la care se referă și se pare că nu au reușit să găsească un teren comun în timpul desfășurării concursului.

Real nu am nimic cu nimeni. E un show. Cred că de Iulia și Mike îmi place cel mai puțin. Nu îmi place de ei doi”, a declarat Sânziana Negru, la detectorul de minciuni al lui Selly.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net