Ce diferență de vârstă este între Iulia Albu și iubitul ei, Mike. Toată lumea credea că ea este mai în vârstă!

Iulia Albu și Mike sunt împreună de 6 ani și au format o echipă la „America Express” 2023. Cei doi au avut probleme în relația de cuplu înainte de participarea la show, acolo unde și-au aruncat cuvinte grele. Puțini știu care este diferența de vârstă dintre cei doi. 

Iulia Albu și Mike Foto: Facebook
Iulia Albu și Mike Foto: Facebook

Iulia Albu și Mike au stat separați  

Iulia Albu (42 de ani) și Mike (46 de ani) au stârnit multe controverse din cauza neînțelegerilor pe care le-au avut în cadrul show-ului de la Antena 1. Mulți au considerat comportamentul iubitului vedetei mult prea dur și nepotrivit față de aceasta. Cei doi au ajuns chiar să se despartă după ce s-au întors de la filmările pentru „America Express”, iar timp de o lună și jumătate au stat separați. 

Într-un interviu pentru cancan.ro, Iulia Albu și Mike au dezvăluit că au apelat la un psiholog pentru a-și repara relația. Cei doi au făcut terapie de cuplu și au reușit să treacă peste o parte dintre problemele pe care le aveau în relație.

Iulia Albu: „Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca"

Tensiunile dintre Iulia Albu și Mike au fost observate de telespectatori, iar fanii vedetei l-au acuzat pe iubitul acesteia că a umilit-o în emisiune. După valul de critici primite de partenerul vedetei și după ce fanii Iuliei au spus că „o umilește în permanență și e foarte agresiv cu ea”, criticul de modă a recunoscut că au avut probleme în relație.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună și jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro.

Ce meserie are Mike 

Mihai Alexandru a studiat vioara la Londra, unde a plecat încă de la vârsta de 13 ani cu bursă. Mihai s-a mutat înapoi în România după ce a cunoscut-o pe Iulia, din cauza faptului că iubita sa nu ar putea pleca din țară cu fiica ei, având în vedere că fostul soț nu își dă acordul. În prezent, Mike lucrează în publicitate și marketing. De când s-a stabilit în România, Mike e mereu alături de Iulia și o ajută mereu în proiectele ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
Radu Ştefan Bănică
alina ceusan instagram jpg
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net