Mihai Albu, în doliu! Și-a pierdut și fratele și mama în doar cinci luni: „A făcut infarct!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Albu este distrus după ce și-a pierdut fratele și mama, în decurs de doar cinci luni. Fratele designerului de încălțăminte, care locuia în Canada, s-a stins din viață, zilele trecute, în urma unui infarct.

Mihai Albu (61 de ani) trece printr-o nouă dramă! La cinci luni de la moartea mamei sale, regretata Zinaida, designerul de încălțăminte este, din nou, în doliu

Fratele său din Canada, Alexe Lecinius, zis Cinel, a încetat și el din viață, în urma unui infarct. Cinel era cu 10 ani mai în vârstă decât designerul de încălțăminte. 

Fratele lui Mihai Albu a murit răspuns de infarct: „Mi-e dor de el…”

Mihai Albu a dat, distrus, vestea pierderii fratelui său drag, pe rețelele de socializare, unde a postat și o fotografie cu acesta. 

Contactat de Click!, Mihai Albu ne-a mărturisit că trece printr-o mare durere. 

„Albu Alexe Lecinius, îi spuneam Cinel, 71 ani, inginer electronist și cibernetician (absolvent a două  facultăți), emigrat de 31 ani în Vancouver/Canada cu familia, cu doi copii. 

Un frate extrem de bun, grijuliu și implicat (mai ales că tatăl nostru a murit când eu aveam 16 ani și el 26). L-a marcat și pe el trecerea în neființă a mamei noastre, acum 5 luni. 

A făcut infarct și nu s-a mai putut face nimic, chiar dacă s-a încercat resuscitarea timp de 30 de minute. A fost exemplul meu de perseverență și de implicare, un om corect și muncitor.

Deși a revenit în țară destul de rar, vorbeam cel puțin o dată pe săptămână pe video call în toți acești 31 ani. Are doi copii, mari acum, căsătoriți și cu copii la rândul lor. 

Unul dintre ei, cel mare poartă numele tatalui nostru, Longin. S-a născut îm anul în care tatăl nostru a decedat. Pe celălalt îl cheamă Bogdan. Fiul cel mare, Longin, locuiește cu familia în Vancouver, iar cel mic, Bogdan, locuiește cu familia sa în Edmonton. 

Sunt atât de marcat de pierderea fratelui, îmi este dor de el…Ușu cum îi ziceam eu (Lecinius/Cinel/Cinelușu/Ușu). Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat Mihai Albu, în exclusivitate pentru Click!

banner mihai albu png

Mama lui Mihai Albu s-a stins din viață acum 5 luni 

Mihai Albu și-a pierdut mama, pe regretata Zinaida, anul trecut la sfârșitul lunii august. Femeia s-a stins din viață la aproape 96 de ani, deși designerul de încălțăminte a sperat, până în ultima clipă, ca mama să să se facă bine și să își revină.

„Ultimul cuvânt pe care mama mi l-a zis a fost că este bine. Starea sa de sănătate a început să se degradeze de aseară și să se simtă foarte rău pentru că ieri când am fost la ea a fost bine și aștepta să revină acasă.

Aseară ea a fost intubată și pusă la aparate și cam asta a fost. Mama a murit astăzi la 14:15. Avea 95 de ani și jumătate”, a declarat Mihai Albu, imediat după moartea mamei sale, pentru Click!

Iulia, fosta soție a lui Mihai Albu, a transmis și ea, la rândul său, un mesaj public de condoleanțe pe rețelele de socializare în memoria fostei sale soacre. 

Mihai Albu și-a adorat, pur și simplu, mama! După divorțul de Iulia Albu, designerul de încălțăminte a ales să se mute cu ea, pentru a o avea în grijă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net