Mihai Albu, împietrit de durere! Cine este femeia după care suferă cumplit: „Retrăiesc fiecare moment alături de ea”

#Exclusiv Click!

Pe 23 septembrie se împlinește o lună de când mama lui Mihai Albu (60 de ani), Zinaia. a murit! Zilele trec una câte una, dar se pare că liniștea nu se mai instalează în sufletul creatorului de pantofi. Contactat de Click!, vedeta ne-a dezvăluit prin ce perioadă grea trece.

„Sunt în perioada de doliu, o perioadă foarte grea pentru mine și pentru sufletul meu. Acum merg în fiecare săptămână la Biserică, așa cum este tradiția, iar la patruzeci de zile urmează să îi fac praznicul, așa cum trebuie și este normal. Acum trec printr-o perioadă mai agitată, în care retrăiesc fiecare moment alături de mama mea care nu mai este printre noi. Îmi vin în gând tot felul de amintiri pe care le am împreună cu ea. Îmi este greu. dar în același timp pot spune că am făcut tot ce mi-a stat în putință să o salvez și să îi fie bine”, a declarat pentru Click!, Mihai Albu.

Mesaj de condoleanțe de la fosta noră

Iulia Albu, fosta soție a lui Mihai Albu cu care are și o fetiță, pe Mikaela, a ținut să își exprime public regretul privind dispariția fostei sale soacre.

„Odihnește-te în pace…Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat și pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși”, este mesajul postat de Iulia Albu pe contul său de Facebook în acele momente.

În replică, Mihai Albu ne-a mărturisit că nu a luat legătura cu fosta soție după acel mesaj public:

„Am văzut mesajul pe care Iulia l-a postat pentru mama mea, dar nu am vorbit deloc cu ea după. Situația între noi este la fel”.

Click! spune

Încă de la începutul anului, mama lui Mihai Albu a fost încercată greu de viață! Zinaia a căzut de pe un scaun, în luna februarie a acestui an, și a rămas imobilizată la pat. Mihai Albu a încercat să facă orice i-a stat în putere pentru a-și salva mama, însă, din nefericire, femeia s-a stins din viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net