Mihai Albu, declarații fără perdea: „Sunt o persoană depresivă!” Cum gestionează relația cu iubita

Mihai Albu (61 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de pantofi din România. Însă, multă lume nu știe cât suflet și câtă muncă a depus și depune artistul în fiecare zi, pentru a se menține pe piață, dar și cât de afectat este artistul atunci când se confruntă cu un eșec. Astfel, că în cadrul unui podcast, designerul a vorbit despre perioadele negre din viața sa, dar și cât de mult l-au doborât psihic.

„Orice chestie care nu îmi iese mă deprimă rău! Sunt un tip care pune la suflet foarte ușor orice și mă deprimă anumite chestii, dar mă remontez destul de repede, nu iau medicamente de niciun fel, poate ar trebui, nu știu. Nu sunt de dus la psiholog sau la psihiatru. Nu am fost niciodată, în schimb pe mine mă vindecă o realizare.

Am destule realizări pe parcursul vieții. De exemplu am intrat într-o relație în care sunt foarte încântat, sunt încântat în momentul ăsta ca o cunoscut-o și mama mea care nu mai este printre noi și s-au plăcut. Asta a fost o împlinire pentru mine. Ăsta este un lucru ce te scoate din depresie...dragostea. Cred în dragoste cu adevărat”, a spus Mihai Albu în cadrul podcastului “Ameritat cu Nasrin”.

Fericit în iubire

După un divorț scandalos, de acum zece ani, de Iulia Albu, Mihai Albu și-a găsit din nou fericirea în brațele unei femei de profesie medic chirurg.

„Nu sunt lecuit de iubire să zic că nu îmi mai trebuie. Este foarte bine, e bine, ne-am mutat împreună și este ok. Merge totul bine, este o persoană remarcabilă din toate punctele de vedere. Iubita mea este viitoarea mea soție. Cel mai mult într-o relație contează respectul. Să respecți celuilalt ce respectă el este extraordinar. Să nu încerci să îl schimbi, mai ales lucrurile pe care le respectă”, a mai spus Mihai Albu.

Click! spune

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu, timp de opt ani, însă, din cauza unor neînțelegeri, cei doi au ales să divorțeze, în 2013. Din rodul iubirii lor s-a născut Mikaela, acum în vârstă de 13 ani. În prezent, Iulia are o relație cu Mike, iar Mihai cu un medic chirurg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net