Uite ce relație frumoasa are Mihai Albu cu fetița iubitei sale! Celebrul designer a dat totul din casă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Albu (61 de ani) zâmbește de un an și jumătate din toată inima! Și asta datorită partenerei sale de viață, de profesie medic chirurg, care îi oferă liniște sufletească și momente de neuitat. În una dintre cele mai recente imagini postate de creatorul de pantofi pe contul său de Facebook putem vedea ce clipe frumoase au petrecut la finalul săptămânii care a trecut.

„Am ieșit toți trei afară la prima zăpadă pe anul acesta. Am făcut împreună un om de zăpadă și a fost foarte frumos. Relația cu iubita mea merge foarte bine, ne înțelegem perfect, locuim împreună și este bine.

Mikaela, fiica mea, este și ea bine. A fost acum vreo trei săptămâni la mine, nu mai este ea de om de zăpadă, Mikaela este mare acum, e domnișoară. Anul acesta are un an mai dificil, este în clasa a VIII a și are capacitatea. Se pregătește intens pentru asta și sperăm să fie bine la vară, la examene”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Durere de nedescris

În vara anului trecut, Mihai Albu trecea printr-o cumpănă foarte mare! Mama sa, în vârstă de 96 de ani, în urmă unei perioade destul de dificile din punct de vedere medical, își lua adio de la viață.

„Timpul trece. În februarie mama mea face șase luni de când nu mai este printre noi. Așa că o să merg la Biserică să fac panacidă. Nu doar acum am făcut, am făcut și la 40 de zile și la trei luni. Am grijă de sufletul ei acolo unde este”, a mai spus Mihai Albu pentru Click!

Click! spune

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu timp de opt ani, însă în 2013 au ales să divorțeze chiar dacă au împreună o fiică, pe Mikaela. Cei doi nu se mai înțelegeau, astfel că au stabilit, de comun acord, să-și încheie socotelile la notar, pe cale amiabilă. În prezent, amândoi și-au refăcut viețile personale alături de alți parteneri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net