De ce plâng Alexandra Ungureanu și Sânziana Negru? Sunt unite de aceeași suferință!

Alexandra Ungureanu (42 de ani) și Sânziana Negru (36 de ani), una dintre câștigătoarele de la America Express, și-au împărtășit durerea în mediul online. Și se pare că le unește aceeași suferință!

Amândouă și-au pierdut patrupezii și acum au devenit nostalgice și nu își pot opri lacrimile. După 16 ani, artista Alexandra Ungureanu a rămas fără companionul său, cățelușa Bella, care s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe probleme de sănătate. În plus, artista mai are acasă încă o cățelușa care este oarbă de trei ani de zile.

Aș vrea să nu vă întristez, dar am simțit să las aici câteva imagini în amintirea cățelușei mele, Bella. Pe 9 aprilie împlinea 16 ani, pe 13 aprilie, ora 15.00, s-a stins. Am mai apucat să o mângâi pe trupul slăbit și să își pună căpuțul în palma mea, înainte să simt că vine momentul. Încerc să mă consolez că a avut o viață îndelungată pentru un câine de talia ei, că a fost veselă, liberă, iubită mult. Dar nu poți accepta niciodată, mai mergea un an, măcar jumate, o lună...", s-a confesat Alexandra Ungureanu, profund îndurerată!

„Cât de tare doare când pierzi un suflet pe care îl iubești, rupe câte o fâșie din tine, din inimă și pleacă cu ea... O să o am frumos în amintire, deși casa e mai goală și mai tristucă. Cealaltă cățelușă pe care o am este oarbă de 3 ani și e undeva închisă în lumea ei, și-a pierdut personalitatea flamboaiantă...", a mai completat Alexandra Ungureanu. 

Sânziana Negru este și ea în suferință

Creatoarea de conținut și influencerița Sânziana Negru este și ea în doliu după cățelul ei, Skitty, care a decis să plece în raiul animalelor după 15 ani de conviețuire alături de stăpâna lui.

Începe mereu cu "Doamne, ce fățucă are"...apoi vă câștigați reciproc încrederea și ajunge să devină cel mai intim privitor al vieții tale. Martor și prieten loial în orice circumstanță. Skitty a decis în seara asta să mă lase pe mâini bune și după 15 ani împreună s-a dus să facă "distracție plăcută" pe la cățeii din cer. Iar eu mai bocesc nițel și mă gândesc din nou ce binecuvântare mare sunt animalele pe pământul ăsta, mereu!", a spus, acum două zile, și Sânziana Negru, cu gândul la micuțul ei Yorkshire Terrier care a părăsit-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net