Cum a scăpat Alexandra Ungureanu de acnee și cicatrici! Artista a dezvăluit secretul

Ultima actualizare:

Cu o carieră lungă în spate, Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Totuși, puțini știu faptul că în urmă cu mulți ani s-a confruntat cu acnee severă, iar acest lucru i-a zdruncinat foarte mult stima de sine. Artista însă a dezvăluit cum a reușit să scape de coșuri, dar și de cicatricile rămase.

cub alexandra ungureanu png

Cum a scăpat Alexandra Stan de acnee și cicatrici

Alexandra Ungureanu a fost desemnată câștigătoarea celui de-al șaselea sezon al emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities”. Solista a plecat, atunci, acasă cu 100.000 de lei, bani cu care și-a achiziționat un apartament, dar și o mașină. Dacă în carieră a fost o norocoasă, în ceea ce privește tenul lucrurile nu au stat chiar așa. 

În ceea ce privește tenul, nu am fost chiar o norocoasă, dimpotrivă. Am avut o acnee, încă din adolescență, am dus-o foarte mulți ani, a fost stigmatul meu și ceva care m-a influențat în mod negativ. În momentul în care eram adolescentă și trebuia să înfloresc așa spre lume, mie îmi venea să mă bag într-un sac, să stau sub pat, pentru că mi se părea că arăt foarte rău și nici nu puteam privi în ochi un om în momentul în care susțineam o conversație, mi-era foarte greu. Și ani de zile am fost preocupată să rezolv problema… am mers până în pânzele albe, am făcut toate tratamentele posibile. Într-un final, s-a rezolvat, dar tenul meu a rămas amprentat, cu cicatrici, pori deschiși, o tendință seboreică', a povestit Alexandra Ungureanu pentru Ego.

Cât despre cicatricile rămase, artista a reușit să găsească și pentru ele o soluție. Acum la 42 de ani, cântăreața are un ten lipsit de imperfecțiuni.

Pe partea de cicatrici, eram convinsă că nu se pot face mari minuni. Am aflat că există acest produs, care în mod miraculos să zic se ocupă de aceste semne post-acneice. Am făcut trei ședințe cu acest produs și încă de la prima ședință am sesizat o schimbare în bine. Este injectabil, mi-a fost puțin frică. Este o senzație ciudată, se face cu anestezie locală. Am o piele destul de rezistentă și reactivitatea e destul de mică. În foarte scurt timp am fost destul de bine”, a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net