Marea dorință a Alexandrei Ungureanu de Sărbători! „Tot ce îmi doresc este să...” Ce planuri are pentru 2024

#Exclusiv Click!

Alexandra Ungureanu (42 de ani) și-a dorit să aibă sărbători liniștite în care să se odihnească mai mult și să își facă siesta.

Între timp, a fost și ziua ei, pe 28 decembrie, iar Revelionul o va prinde pe scenă. Artista a slăbit 4 kilograme în perioada agitată dinaintea sărbătorilor, sperând să nu le pună la loc după masa bogată și tradițională cu de toate, în perioada Crăciunului și a Revelionului.

Alexandra Ungureanu nu s-a mutat încă în casă nouă și deja este cumva deranjată de întrebarea pe care i-o pune toată lumea legată de acest lucru. Nu se grăbește, pentru că nu are de ce, și îi place să locuiască deocamdată la mama ei, însă abia prin februarie-martie o să aibă totul gata și pus la punct în noua casă, din toate punctele de vedere.

Alexandra Ungureanu își dorește mai mult timp pentru odihnă

„Am slăbit 4 kile în ultimele luni. Nu m-am mutat în casă nouă, practic am fotografiat singurul corner din casă care e aproape gata pentru curioșii care mă întreabă de ani de zile. Mama a vrut să mă scoată la cumpărături de ziua mea, să-mi cumpere ceva de casă, accesorii, am zis că dacă e pentru casă, accept.

Nu aveam de ce să mă grăbesc să mă mut pentru că din luna mai a acestui an, programul meu a fost full. Tot ce îmi doresc este să prind niște timp să dorm, să mai apuc să fac puțin sport, sau să stau degeaba jumătate de oră. Facem ultimele retușuri la mobilă și până în februarie-martie să nu mai aud nimic despre mutare”, ne-a mărturisit Alexandra Ungureanu, care adoră luna decembrie.

Noaptea dintre ani o prinde pe scenă

„Este perioada mea preferată din an, mi-aș fi dorit să colind mai mult, pentru că am fost harnică, am lansat două piese anul ăsta în decembrie. De Crăciun am fost acasă, la odihnă și căldurică, de ziua mea nu am apucat să pregătesc nimic, de Revelion cânt. Peste doi ani, de ziua mea, mi-am propus să găsesc o locație faină, iar în luna ianuarie o să anunț toți prietenii și vom merge într-un  loc pe care eu îl book-uiesc, pentru că atunci când e ziua mea, în decembrie, toată lumea este plecată...”, mai spune artista.

În 2024 Alexandra Ungureanu își dorește să se focuseze și mai mult pe muzică și va face câteva schimbări pe care și le dorește. „De la anul, planuri noi în direcția muzicală, echipă nouă, schimbări de direcție...", ne-a mărturisit Alexandra Ungureanu, care va păși încrezătoare în 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net