Chinurile Alexandrei Ungureanu, regina „Bravo, ai stil!”: „Am pus vreo 7 kilograme”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nici Regina "Bravo, ai stil!” nu mai e ce a fost! Alexandra Ungureanu a ajuns la 40 de ani și se vaită deja de dureri insuportabile de spate. Cântăreața ne-a dezvăluit că suferă atât de scolioză, cât și de cifoză și va intra, în curând, la tratament.

cub alexandra ungureanu png

Cu vârsta cam toate încep să scârțâie! Alexandra Ungureanu, fosta câștigătoare de la "Bravo, ai sti!Celebrities", a atins borna celor 40 de ani cu câteva kilograme bune în plus și cu dureri lombare. Solista ne-a dezvăluit că are probleme cu coloana și chiar a fost diagnosticată cu scolioză și cifoză, afecțiuni căpătate încă din copilărie, de pe vremea când era la școală.

Alexandra Ungureanu: „Am dureri lombare, de la cifoză!”

Am dureri lombare provocate de o postură incorectă în bancă ani de zile, pe vremea când eram la școală. Când eram mică eram foarte conștincioasă la învățat și am petrecut ore multe la birou. Am de atunci probleme cu spatele.

Am și o cifoză și o scolioză. Plus durerile lombare ulterioare, provocate de stres, dar și de antrenamentele sportive. Am nevoie acum de o recuperare. După o vârstă te dor toate!

Din ianuarie, vreau sa am mai multă grijă de mine, să încerc tot felul de terapii ca să-mi îmbunătățesc calitatea vieții. Mă interesează terapiile corporale pentru celulită, țesut adipos. Trebuie să avem și o dietă sănătoasă, altfel nu se poate.”, a declarat vedeta, pentru Click!.

Disperată că a luat proporții! „M-am îngrășat 7 kilograme!”

Fosta Regină de la "Bravo, ai stil!” are și probleme, mai nou, cu silueta. Alexandra s-a îngrășat nu mai puțin de 7 kilograme, pe parcursul a doi ani, și vrea ca tocmai de Sărbători să intre la... dietă! Așa că porcul va rămâne cam neatins.

Acum am probleme mari cu silueta. În ultimii doi ani, am pus pe mine. Am pus vreo 7 kilograme. Am pus întâi câte două, am zis că nu contează, ce mare lucru! Apoi am mai pus două și încă două, până ce treaba a devenit serioasă.

Am zile când, din cauza oboselii, mi-e poftă de dulce. Și uite că după o vârstă nu prea mai e ca înainte, când le dădeai jos imediat. Acum, se simt kilogramele. Se simte orice bucățică de ciocolată. E jale, ce să mai!”, ne-a mai mărturisit artista.

La ce dietă recurge în prag de Sărbători? „Friptura și sarmalele rămân neatinse!”

Nici anul acesta nu o să fiu gata cu cumpărăturile, cadourile și curățenia de Sărbători, dar mă bazez pe mama care se ocupă de toate astea. E și pensionară și are timp. Am făcut bradul. Am un brad mare în curte. L-am împodobit cu niște luminițe, că eu sunt, mai nou, pe sustenabilitate. Nu-mi palc brazii de plastic.

Mama se ocupă de meniu. Sper să apusc și eu să o ajut măcar la cozonaci. E dramă dacă au cresc! Eu, de Sărbători, mă odihnesc și mănânc disociat. Adică mănânc din toate, dar nu pe toate odată. Adică aperitiv cu brânză, ceva din porcul de țarăși multe legume. Friptura și sarmalele rămâna neatinse. La dulciuri e nenorocire mare!”, ne-a mai spus Alexandra.

Alexandra Ungureanu a fost câștigătoarea celui de-al șaselea sezon al emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. Câștigătoarea a plecat atunci acasă cu suma de 100.000 de lei, bani cu care și-a achiziționat un apartament, dar și o mașină.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net