Sânziana Negru și-a construit o casă în inima pădurii. Este ca ruptă dintr-un basm

Ultima actualizare:

Sânziana Negru este o vloggeriță cu mulți fani, iar succesul pe care l-a avut la „America Express” alături de modelul Laura Giurcanu i-a adus și mai multă popularitate. Are 36 de ani și de ceva vreme formează un cuplu cu actorul Ștefan Floroaica. Îi merge foarte bine pe plan profesional, iar postările pe contul ei de Instagram arată că și pe plan personal Sânziana este o femeie împlinită. Și-a dorit o casă departe de forfota din București, iar azi se bucură de noua ei locuință care pare ruptă dintr-o poveste.

image

Căsuța din inima pădurii

În urmă cu doi ani, Sânziana Negru a început să lucreze la visul ei: o căsuță în pădure. A cumpărat un teren, iar cu ajutorul unui arhitect a construit o casă de la zero.

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, ea a povestit:

Un prieten mi-a zis că e terenul acesta, am cumpărat terenul cu cineva, am zis că îl parcelăm, tu acolo, eu acolo și eu fac ce vreau. Și am luat-o fix bucată cu bucată, pas cu pas. Am luat terenul, bun. Ce înseamnă să construiești o casă? E un proiect un pic ambițios pentru o femeie singură! Am luat-o pas cu pas din nou, au făcut rost de un arhitect, a proiectat lucrurile, a venit firma și așa s-a întâmplat. Am ridicat-o în doi ani de zile, anul trecut s-a întâmplat cel mai mult”, a zis ea.

image

Să ridici o casă de la zero nu este lucru ușor, iar Sânziana a vorbit în emisiunea amintită și despre greutăți.

„Cea mai mare bătaie de cap cred că a fost cu muncitorii. Vezi tu, să vină o femeie micuță ca mine, pe un șantier de bărbați, care sunt obișnuiți cu alți bărbați care vin și le dau ordine, e așa…un pic interesant. Eu veneam și ziceam că vreau geamuri mari, ei ziceau că nu se poate.

Apoi le spuneam că dacă scoatem asta și asta și adăugăm…cred că le-am dat multă bătaie de cap băieților de pe șantier și asta mi-a mâncat mie cea mai multă energie pentru că e un limbaj aparte al muncitorilor pe care eu a trebuit să îl învăț și să îl înțeleg”.

Câți bani a investit Sânziana Negru în căsuța din pădure

Vloggerița a spus că, la final, trăgând linie, și-a dat seama că a cheltuit dublu față de suma gândită inițial, pe care însă nu a dezvăluit-o.

„Aveam niște bani strânși și în momentul în care s-a ivit ocazia să găsesc acest teren, am zis că aș putea să îmi fac o casă. O casă lângă pădure. Pur și simplu așa s-a întâmplat. Mă gândeam la un apartament, da, ca să îmi investesc banii. Pe mâsură ce am început să o fac am prins tot mai mult drag de ea.

Dublu m-am costat. Am luat în calcul anumite lucruri pe care le-am schimbat pe măsură ce construiam, nu sunt nici o persoană organizată financiar, nici organizată în general, dar dau înainte poate un pic mai păgubos din punct de vedere financiar. (…)

Mare parte din ce s-a făcut când eu eram plecată la Asia Express”, a spus ea.

Cum arată casa

Casa are mai multe camere și un living spațios cu șemineu, dar și mai multe obiecte decorative. Predomină culorile deschise.

În dormitor, vedeta are un pat matrimonial și preferă lenjeri tot deschise la culoare.

În ceea ce privește curtea, Sânziana Negru are un spațiu generos, mai ales pentru câinele ei. Are și o terasă, unde se relaxează mai ales în sezonul cald.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net