Sanziana Buruiană, o mămică curajoasă! Uite cum le lasă pe fiicele sale să iasă la zăpadă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață, Sânziana Buruiană (38 de ani) este o mămică modernă! Cele două fetițe pe care le are împreună cu soțul său, Nicolae Zuluf, Izabela (8 ani) și Antonia (3 ani), se bucură de tot sprijinul din partea mamei sale. Contactată de Click!, blondina ne-a spus că nu îi este deloc frică să își lase fetițele să se joace afară atunci când gradele din termometre sunt cu minus.

„Au fost, zilele acestea, la zapadă fetele și au fost foarte încântate. Nu mă tem de frig pentru că frigul omoară toți virușii. Atunci când ies cu ele afară nu le îmbrac extrem de gros. Gripa vine din colectivitate. Cea mică adoră să meargă la grădiniță și cu greu îi explic să stea câte o zi acasă când încep să fie mai mulți copii răciți pentru că încerc să previn anumite situații.

Slavă Domnului  nu am ajuns cu ele la spital până acum. Cred că alăptatul le-a ajutat să-și formeze o imunitate bună și trec repede peste răceli pentru că fac o forma ușoară dar și asa îmi este greu pentru că cea mare face canto și câteodată ia o tuse de la școală care ține foarte mult timp”, a spus Sânziana Buruiană pentru Click!

Mamă eroină

Sânziana Buruiană, ne mărturisea în urmă cu câteva luni, că încă le mai alăptează pe cele două fiice ale sale Antonia și Izabela care deja este la școală.

„Îmi este foarte ușor să alăptez, nu am un ritual anume. Cred ca mi-ar fi fost mult mai greu dacă n-aș fi alăptat. Fac sacrificii destul de mari. De exemplu, eu nu pot ține dieta de post, nu pot face anestezii dentare. Trebuie să amân vizitele la dentist până cresc fetele mari. Le adorm foarte ușor prin alăptat. Cea mica mănâncă foarte bine , deși este și alaptată. Cea mare a iubit și iubește foarte mult laptele, ea a mâncat mai puțin. Ea fiind și alăptată, dar a băut și lapte de la biberon, în jur de un litru”, spunea Zânzi pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net