Cum arată sânii Sânzianei Buruiană după opt ani de alăptat! „Nu mă opresc…!” Ședința foto sexy, în jacuzzi cu „Sânzi și Ana”!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană este mămică cu normă întreagă! Fosta asistentă tv face pe 1 ianuarie 2024 nu mai puțin de opt ani de când alăptează non-stop. Sânzi a pozat, ca pe vremuri, sexy în jacuzzi. Avem imaginile în exclusivitate!

Sânziana Buruiană (38 de ani) uimește o lume întreagă! Bate recordul la alăptat, cel puțin printre vedete din România. 

Fosta asistentă tv ne-a mărturisit că anul viitor, în luna ianuarie, împlinește opt ani de când își alăptează fetițele și nu are de gând să se oprească! 

„Pe 1 ianuarie anul viitor împlinesc opt ani de când alăptez non stop. Nu mă opresc, le dau până vor dori ele să se oprească. 

Nu are ce să le cauzeze că stau amândouă bine cu imunitatea”, a declarat Sânzi, pentru Click!

Ședință foto sexy în jacuzzi! „La 12 noaptea apuc să mă mai relaxez și eu cu soțul” 

Chiar dacă acum cele două fetițe, Izabela ( 7 ani) și Antonia (3 ani) îi ocupă tot timpul, Sânzi se păstrează în formă și își mai permite și la 38 de ani să pozeze sexy, în jacuzzi, cum o făcea pe vremuri. 

„Până nu termini de rezolvat problemele copiilor nu te poți relaxa! Abia după ce-i bagi la somn poți să te ocupi și de viața ta, până atunci nu ai cum!

Să mă vezi după o zi de muncă, atunci când trebuie să le rezolv la fiecare problemele, dacă mai sunt în formă! Nu ai cum!

La 12 noaptea pot să mă relaxez și eu împreună cu soțul!”, a mai mărtirisit Sânziana, pentru Click!

Sânziana Buruiană își dorește să intre în Cartea Recordurilor în materie de alăptat. Vedeta a declarat că ar fi dispusă să o facă timp de 10 ani de zile. 

Sânziana consideră că laptele matern este sănătate curată, pentru că este plin de nutrienți și ajută la formarea unei imunități foarte bune.

Sânziana Buruiană este măritată cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf și au împreună două fetițe, Izabela ( în vârstă de 7 ani) și Antonia ( în vârstă de 3 ani). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net