Cum se comportă Sânziana Buruiană cu cele două fetele ale ei. Nu o sa îți vină să crezi!

#Exclusiv Click!

Sânziana Buruiană (39 de ani) este o mamă cum toți copiii și-ar dori! Vedeta TV a declarat pentru Click! că are o relație de prietenie foarte frumoasă cu cele două fetițe ale sale: Isabela (7 ani) și Antonia (3 ani) atunci când vine vorba de reguli și educație.

„Pe cea mare am reușit să o țin departe de dulciuri până la vârsta de trei ani, însă pe cea mică nu prea, pentru că vede dulciuri la cea mare și nu prea se poate. Însă, ce am observat eu este că după dulciuri nu i se taie totuși pofta de mâncare. Nu sunt o mamă foarte strictă și vreau să mănânce decât anumite lucruri. Ce este drept nu am avut parte nici de copii cu alergii. Am de gând să fac un filmuleț despre cum nimeni nu-ți spune că atunci când devii mamă trebuie să impui reguli, trebuie să fii și doctor și psiholog pentru copiii tăi”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Sânziana Buruiană, mamă relaxată

Vedeta ne-a mărturisit că firea sa veselă a ajutat-o foarte mult în relația cu cele două fetițe:

„Sincer nu vreau să mă transform într-o mamă cicălitoare sau într-o soție cicălitoare. Mereu am urât să văd așa ceva dar se pare că cineva trebuie să o facă și fără să vrem. Trebuie să ne punem și în acest rol să punem reguli. Eu încerc să comunic cât mai mult cu ele să le învăț cum să aleagă singure ce e bine pentru ele. Și chiar văd o bună cooperare cu fetița cea mare. Norocul meu este ca să zic așa e că fetița cea mare și sper că și cea mică să îi urmeze exemplul”.

Click! spune

Sânziana Buruiană este căsătorită, din 2015, cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Au împreună două fetițe, Izabela, de șapte anișori, și Antonia, născută în octombrie 2020.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net