Sânziana Buruiană, schimbări majore în această toamnă! E gata să se transforme total: „Urmează să...”

#Exclusiv Click!

Sânziana Buruiană (39 de ani) este pusă pe fapte mari în această toamnă! Blondina își dorește să mai elimine câțiva centimetri de grăsime din talie, pentru a arăta impecabil, însă fără prea mult efort.

„Mi-am propus ca în perioada următoare să slăbesc dar acum urmează să pregătesc fetele de școală și de grădiniță după care să am grijă de mine. Nu o să fac sport, vreau să merg la salon, cel mai probabil cu aparate de slăbit o să fac ceva. Mă gândeam la criolipoliză pentru că are și rezultatul rapid, în zona abdomenului.

Plus că la sfârșitul lunii o să am întâlnirea de 20 de ani cu foștii mei colegi de la terminarea liceului și mi-am zis și impus, în același timp, că trebuie să arăt bine. Trece foarte repede viața. Ieri în Tenerife cu prietenele la plajă, iar astăzi cu doi copii pe care îi pregătesc de școală”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Mamă devotată

Dar până să se pună serios pe slăbit, simpatica Sânzi este acum în mari pregătiri pentru ziua de luni. Asta pentru că cele două fetițe pe care le are împreună cu Nicolae Zuluf, Izabela și Antonia încep școala și grădinița.

„Acum o pregătesc pe cea mică de grădiniță. Am mari emoții cu ea, sper să îi placă și să se acomodeze. Le-am cumpărat ghiozdane și rechizite asortate, fiecare are cerințele ei pentru atunci când o să meargă la școală și grădiniță. Am mari emoții pentru ziua de luni, pentru că nu știu cum o să ne împărțim, atunci când o să trebuiască să mergem la deschidere. Mă gândeam că întâi o să mergem la Iza, la școală, după care o să mergem la grădiniță la cea mică. Nu îmi vine să cred ce repede a trecut timpul și că îmi pleacă fetele de acasă și am fete mari, gata! Plus că de acum o să am timp și pentru mine câteva ore”, a conchis pentru Click!, Sânziana Buruiană.

Click! spune

Sânziana Buruiană și fostul fotbalist Nicolae Zuluf au o căsnicie pe care o țin departe de lumina reflectoarelor. Împreună au devenit părinți de fete și au doi copii cu care se mândresc. Primii ani după ce Iza, fiica cea mare, a venit pe lume, Sânziana s-a dedicat creșterii micuței și a renunțat la aparițiile cu care ne obișnuise. A revenit pe micile ecrane în România, întâi, iar apoi a primit o oferă din partea vecinilor unguri. Nu a stat prea mult pe gânduri și a plecat, alături de întreaga familie, însă dorul de țară a determinat-o pe vedetă să revină pe meleaguri natale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net