Saveta Bogdan se topește de dor. Abia așteaptă să plece în America, la fiica ei!

#Exclusiv Click!

Îndrăgita interpretă de muzică populară Saveta Bogdan (77 de ani) se topeşte de dorul fiicei sale, Cătălina (47 de ani), care locuiește de ani buni în America. Artista a povestit, în exclusivitate pentru Click!, că a devenit din ce în ce mai greu să călătorească pe distanţe atât de lungi, ca să-şi vadă fata, dar asta nu o împiedică să meargă din nou acolo, ca să-şi aline suferinţa.

Fiica eia venit vara trecută în țară, în luna august, dar interpreta de muzică populară își dorește să o vadă cât mai des. Maria Cătălina Ioana (47 de ani) și-a chemat mama să se mute alături de ea în America, dar solista nu a făcut încă acest pas, motivând că dorește să-și onoreze evenimentele și cântările pe care le are încă în țară. Dar înainte de Paște, Saveta Bogdan și-a propus să meargă în vizită la fata ei, care locuiește la Chicago.

„Înainte de Paște vreau să plec în America, la fiica mea, să văd dacă reușesc, cu biletele, să le iau din timp pentru Chicago. De anul trecut din august nu am mai văzut-o pe fiica mea, pe Cătălina. A venit atunci în țară și i-am pregătit toate bunătățile tradiționale românești. Și când merg la ei, în America, le fac sarmale, mici, le duc condimente pentru carne și facem mici acolo, le place foarte mult și fiicei mele, și ginerelui. E cam lung drumul și obositor deja pentru mine dar mă simt mereu bine atunci când merg acolo. Cer mereu însoțitor pe drum, la escale, pentru că nu știu limba și îmi este mai greu. Fiica mea mă plimbă. De câte ori mă duceam la ea, în America, stăteam câte șase luni. M-a plimbat prin Arizona, Miami, m-a dus în crozieră, este foarte frumos acolo”, a povestti Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Click!

Saveta Bogdan: „Îmi doresc un nepot”

Un singur regret are cântăreața de muzică populară legat de fiica ei, faptul că nu are nepoți! „Nu am nepoți. Îmi doresc un nepot, dar nu mai știu dacă se mai poate, e cam târziu…”, a mai spus Saveta Bogdan, care își laudă fiica ori de câte ori are ocazia, fiind tare mândră de ea. „Cătălina este economist. Ea a avut bursă, a terminat ASE-ul cu brio. În America a ținut contabilitatea la mai multe hoteluri de acolo, între timp a făcut o școală de asistente medicale și mai nou lucrează la un spital”, mai spune Saveta Bogdan, care a început deja să pregătească festivalul care îi poartă numele și pe care își dorește să îl organizeze undeva la începutul lunii septembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net