Scandal între Denis Alibec și Mariana Roșca! Blonda susține că stelistul a vrut s-o agațe pe Internet

Ultima actualizare:

    Blonda a declarat că stelistul i-a făcut avansuriFoto: Arhivă personală
Blonda a declarat că stelistul i-a făcut avansuriFoto: Arhivă personală

Mariana Roșca (39 de ani) a mărturisit că a fost abordată de stelistul Denis Alibec (26 de ani) și că habar nu avea cine e. Blonda a declarat într-o emisiune televizată că atacantul Stelei a încercat să o agațe pe rețeaua de socializare Instagram. Fotbalistul, aflat în cantonament în Antalya, s-a aprins imediat după ce Mariana l-a dat în gât și a dorit să-și spună propria versiune a evenimentelor.

„Sunt tone de fotbalişti pe net. El crede că dacă joacă la colţul gardului în nu-ştiu-ce liga e fotbalist.

M-a contactat ăsta, Alibec, de a căutat-o şi pe Vancea. De unde să ştiu eu cine e el? M-a abordat, arăta ok, dar nu ştiam cine e. M-am uitat la două-trei poze a fost drăguţ la început. Arată bine l-am întrebat la ce echipa e. Mi-a zis că joacă la Steaua, că nu e de la colţul gardului. Mi-a scris acum două trei săptămâni.

A vorbit foarte urât cu prietena  a mea. Mi-a vorbit şi mie urât, dar n-a exagerat. La început că vrea să mă facă un cadou să mergem într-o vacanţă. La un moment dat mi-a făcut o aluzie intimă. Am primit poze de la fotbalişti din toate unghiurile", a declarat Mariana Roșca, la Antena Stars.

Imediat, atacantul Stelei, aflat în Antalya, a intervenit telefonic deși jucătorii steliști nu au voie să discute cu presa fără acordul clubului.

„Sunt numai minciuni!”


    Alibec a declarat că nu are nicio legătură cu Mariana RoșcaFoto: Sportpictures.eu
Alibec a declarat că nu are nicio legătură cu Mariana RoșcaFoto: Sportpictures.eu

Denis Alibec a demontat mărturisirile făcute de blondă: „Sunt numai minciuni. Să arate conversațiile. Nici măcar nu cred că are Facebook-ul meu. Ea nu avea ce să facă acasă și a venit să facă un pic spectacol. Nu e treaba nimănui despre cum agăț eu femei. Nu e treaba dumnevoastră ce am vorbit eu cu Roxana Vancea”.

Ulterior, în aceeași emisiune, s-a dovedit că acel cont de Instagram de pe care ar fi avut loc conversația este fals. Acum, Denis Alibec e în pericol să-și ia o amendă de toată frumusețea pentru că a intrat în dialog cu presa fără acordul clubului, mai ales la o oră târzie, respectiv 22:40 ora României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net