Nuntă mare la Palat! Se anunță eveniment de cinci stele în familia Becali! Cine sunt mirii?

Ultima actualizare:

Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului și nepotul lui Gigi Becali, este aproape gata de însurătoare. Cea care i-a furat inima lui și familiei sale este Gabriela Pavel, fostă jurnalistă și PR de succes în lumea mondenă a Capitalei. Cumințica blondină este gata pregătită să intre în familia latifundiarului din Pipera, acolo unde și-a găsit și o bunică de suflet, pe Alexandrina Becali.

image

Vasile Geambazi, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali, are o relație de mai bine de trei ani cu fosta jurnalistă, blondina Gabriela Pavel. 

Fosta nevastă a călcat strâmb!

Vasile Geambazi a divorțat de fosta lui soție, Alina, cu care are doi copii. Divorțul a avut loc fără mare tam-tam, pe cale amiabilă, la notar, după ce fosta soție l-ar fi înșelat fără scrupule pe nepotul latifundiarului. 

Ulterior, nepotul patronului de la FCSB a fost văzut în compania mai multor domnișoare de oraș, care nu i s-au lipit însă de suflet. Asta până în urmă cu trei ani, atunci când a întâlnit-o pe frumoasa blondină Gabriela Pavel, cu care formează un cuplu perfect.

Nunta bate la ușă, iar cei doi îndrăgostiți se înțeleg de minune. Click! a aflat că Vasile Geambazi se pregătește de o nuntă ca în povești, iar mireasa va fi una cu adevărat spectaculoasă.

Până una alta, Gabriela a intrat și la inima familiei lui Gigi Becali. Blondina se înțelege de minune cu Alexandrina Becali, mama latifundiarului din Pipera, care i-a luat locul în sufletul ei bunicii sale, pe care a pierdut-o cu mai mulți ani în urmă. 

Când ai un dor de bunica cu care ai crescut, care ți-a fost ca o mamă, Dumnezeu îți scoate în cale o bunică de suflet.

Un înger pe Pământ, care mă mângâie și mă privește așa cum o făcea și bunica mea”, a mărturisit Gabriela Pavel, emoționantă, postând pe Instagram o poză cu bunica de suflet, pe care o strânge la piept, chiar din biserica ridicată de Becali în Pipera.

Viitoarea mireasă din familia Becali, blondina Gabriela Pavel deține o cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București și, timp de aproximativ șapte ani, a lucrat în presa sportivă.

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora celebrului Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. În 2013, nepotul latifundiarului din Pipera a câștigat un proces important, fiind despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare situat în Voluntari, care fusese retrocedat.

Vasile Geambazi a fost și patronul în acte al FCSB-ului. Acesta i-a cedat, însă, lui Gigi Becali acțiunile. Acesta a pus pe picioare și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net