Secretul tenului perfect al Ștefaniei Rareș, solista din comunism cu chip de păpușă. Costă numai 14 lei: „Și eu și Irina Loghin o folosim!”. Ce pensie are la 80 de ani: „Zile să am, ca să o pot mânca!”

#Exclusiv Click!

Numele Ștefaniei Rareș (80 de ani) figurează pe primul loc în topul celor mai frumoase cântărețe, din comunism, realizat recent pentru Click! de Gheorghe Turda, ea detronându-le pe Irina Loghin și pe Maria Ciobanu. În interviul exclusiv pentru Click!, artista ne-a dezvăluit secretul tenului perfect, și acum, la 80 de ani. Am aflat și de ce a decis să se retragă de pe scenă, dar și cât a pătimit, ca să câștige bani din muzică. Vă invităm la un interviu de suflet, în care Ștefania Rareș a dorit să îi mulțumească publicului care a adorat-o.

„Nu am fost niciodată la cosmetică!”

Ștefania Rareș ne-a dezvăluit micile sale trucuri pentru un ten impecabil, cu care se poate mândri, și acum, la vârsta de 80 de ani:

„Nu am mari secrete, sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu, îmi fac cele cuvenite, nu m-am dus niciodată la cosmetică, nu m-am gândit să-mi fac injecții pentru riduri, sunt ale mele, sunt anii vieții mele, le păstrez așa.

Mă spăl cu apă de la robinet și cu un săpun obișnuit, de față, pe bază de plante, îl iau de la farmacie. Folosesc și o cremă românească, de față, Apidermin, costă 14 lei, pe Internet, cutiuța”.

Aceasta mai e de părere că frumusețea pleacă și din interior:

„Totul pleacă din interiorul omului. Chiar dacă ești provocat, la o discuție, mai bine îți vezi de treabă. Eu nu m-am încurcat niciodată în nicio bârfă, în nicio discuție, chiar dacă au fost și oameni care m-au vorbit de rău”.

„Foame mi-a fost toată viața, am fost mai mult pe drumuri”

Celebra artistă susține că nu este vegană, precum Irina Loghin, care nu mănâncă deloc carne, încă din anii tinereții:

Eu am fost și am rămas carnivoră, toată viața, dar nu am făcut exces, am mâncat atât cât mi-a permis organismul. Foame mi-a fost însă toată viața, căci eram mereu pe drumuri. Și am ținut regim numai atunci când am luat medicamente și nu am avut voie să mănânc sărat.

Am probleme multe de sănătate, unele chiar grele, dar am respectat cu sfințenie ceea ce mi-a recomandat medicul, pentru că acel doctor care mi-a dat un regim n-a învățat degeaba”, a mai adăugat Ștefania Rareș, exclusiv pentru Click!

A renunțat să mai susțină recitaluri: „E momentul să las locul celor tineri!”

Ștefania Rareș vine cu o veste tristă pentru admiratorii săi. Ea explică și de ce a renunțat să mai urce pe scenă, pentru recitaluri de muzică populară:

„Nu mă mai duc la concerte, pentru că sunt acei tineri care vor să se lanseze și pe care lumea îi așteaptă. Mă mai duc pe la câte o televiziune, pentru interviuri, dar consider că am cântat destul, că am ajuns la o vârstă când e momentul să las locul celor tineri. Mulțumesc însă lui Dumnezeu pentru că mi-a dat putere și ani să alint sufletele celor necăjiți”.

Sfaturi pentru generația tânără de artiști

Marea doamnă a muzicii populare le-a oferit și un sfat artiștilor, din noua generație, care, deși au condiții bune, tot se plâng:

„Noi, cei din generația veche, am făcut greu banii, cu riscul vieții și al sănătății, eram mereu pe drumuri, pe căruțe, avioane, tractoare. Acum, casele de cultură sunt văruite, au căldură, noi cântam cu promoroacă și cu condens la gură și cu brumă pe cap, în frig, era jale”. 

Ce relație are cu Irina Loghin și Maria Ciobanu, aflate în topul frumuseților?

Ștefania Rareș ne-a dezvăluit și ce relație are cu colegele ei de breaslă, Maria Ciobanu și Irina Loghin, aflate în urma sa, în topul celor mai frumoase artiste din anii comunismului, realizat recent de Gheorghe Turda:

„Eu și ele am avut un repertoriu personal, de aceea numele noastre au rămas în atenția publicului. Irina Loghin a avut repertoriu de Muntenia, Maria Ciobanu, de Oltenia, toate am intrat în sufletul omului prin calitățile vocale. În privința frumuseții, depinde acum și de gusturi. Și Irina îmi lăuda frumusețea. Noi ne-am respectat, pentru merite, ne admiram cum ne pieptănam, cum ne fardam”.

Despre pensia primită la 80 de ani: „Am și o indemnizație de merit!”

Ajunsă la vârsta de 80 de ani și renunțând la concerte, care i-ar mai fi rotunjit veniturile, Ștefania Rareș ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, și despre pensia pe care o primește, după o viață închinată scenei:

„Am pensie, am și o indemnizație de merit, e bine. Să fiu sănătoasă și zile ca să o mănânc!”.

Artista de muzică populară a dorit să le transmită admiratorilor, prin intermediul Click!, un mesaj venit din inimă:

„Vă mulțumesc că m-ați iubit și că mi-ați întreținut starea de viață, de sănătate. Am trăit și m-am vindecat adesea datorită publicului, care m-a așteptat”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Ion Paladi
banner Lora
Captură de ecran din 2024 09 23 la 18 26 57 png
delia colaj instagram jpg
WhatsApp Image 2024 09 23 at 15 59 15 jpeg
ruxi colaj instagram jpg
Banner Connect-R
Banner Gheorghe Turda
image
actualitate.net
image
actualitate.net