Gheorghe Turda încaieră vechile rivale cu top 5 cele mai frumoase artiste din „Epoca de Aur”. Pe ce loc e Maria Ciobanu și când revine din America?

#Exclusiv Click!

Gheorghe Turda (76 de ani) susține că aproape toate solistele de muzică populară din „Epoca de Aur” au fost, nu numai talentate, ci și foarte frumoase. Cu greu el a realizat Top 5 cele mai atrăgătoare artiste: „Irina Loghin arată bine, și acum, la 85 de ani”, spune Gheorghe Turda, exclusiv pentru Click!

Top 5 cele mai frumoase artiste din „Epoca de Aur”

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda a realizat Top 5 cele mai frumoase artiste, care s-au bucurat de succes, în anii comunismului. Iată clasamentul, cu emoții, cu riscul de a le încăiera pe mai vechile rivale Irina Loghin și Maria Ciobanu. Pe listă figurează Ștefania Rareș (80 de ani), Irina Loghin (85 de ani), regretata Maria Pietraru, Maria Ciobanu (86 de ani) și Maria Dragomiroiu (69 de ani). Iată însă și ordinea:

„Nu vreau să fac polemică pe tema asta, dar cele mai frumoase au fost, de departe, Ștefania Rareș, era o frumusețe, regretata Maria Pietraru, Irina Loghin, care arată foarte bine și acum, la 85 de ani, apoi Maria Ciobanu și, din următoarea generație, o menționez pe Maria Dragomiroiu. Maria Ciobanu a avut cel mai mare succes pe zona Olteniei, urmată de Maria Dragomiroiu. Maria Dragomiroiu a cucerit și cu părul ei atât de frumos, lung, superb. Pe atunci, nu erau scandaluri în lumea muzicii populare. Acum sunt, căci a apărut incultura, pe artiste nu le mai interesează să-și facă repertoriu”, spune Gheorghe Turda, exclusiv pentru Click!

Când revine Maria Ciobanu din America?

Sunt mari șanse ca Maria Ciobanu, stabilită în America, unde clima este mai blândă, să revină în România, în această toamnă, după o pauză de 4 ani. Vestea bună e susținută și de Gheorghe Turda, care este și rudă cu „Ciocârlia muzicii populare românești”:

„Maria Ciobanu e în America, locuiește cu fiica ei, Camelia. Eu cred că sigur vine în toamna asta, în România, undeva, spre toamnă, ca să se mai răcorească afară, căci e foarte cald acum. Acolo, în America, e mai plăcut”, mai spune Gheorghe Turda, exclusiv pentru Click!

Urare pentru Maria Dragomiroiu, care a împlinit 69 de ani

Maria Dragomiroiu, artista cu părul lung de un metru, a împlinit 69 de ani pe 11 iulie. Gheorghe Turda i-a făcut, și prin intermediul Click!, o urare:

„I-am trimis și mesaj de ziua ei de naștere, i-am urat toate cele bune, este o artistă foarte talentată și îndrăgită. Am o relație frumoasă cu familia ei. Îi doresc să aibă multă sănătate, să fie puternică și în forță artistică toată viața!”.

Iar Maria Dragomiroiu a postat, pe Facebook, un mesaj de suflet, dar și un video, de la petrecerea de ziua ei: „Așa am petrecut la ziua mea de naștere, alături de soțul meu și de prieteni, cu aceeași emoție și iubire de 38 ani. Vă dorim să vă trăiți viața la fel ca noi, dragi prieteni, cu iubire și respect! Doamne-ajută, la toată lumea!”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sătul să i se tot adreseze întrebarea pe care nu mai vrea să o audă, și anume de ce a plecat din juriul emisiunii de la Antena 1, Mihai Bendeac a rupt tăcerea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare
serban huidu si mihai gainusa
banner cristina siscanu png
cub toma caragiu png
reese witherspoon gettyimages jpg
 Andreea Bălan (40 de ani) s-a liniștit și regăsit emoțional de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Cornea (30 de ani)
taylor mega festivalul film venetia profimedia (1) jpg
foto vladuta lupau si olguta berbec jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net