Maria Dragomiroiu, gelozii după 37 de ani de căsnicie. Ce a făcut soțul ei: „Eu îl mai văd...”

Maria Dragomiroiu și soțul său Bebe Mihu formează un cuplu solid de zeci de ani. Cei doi au demonstrat că dragostea adevărată învinge orice impedimente și că sunt făcuți unul pentru altul. Iată astfel că, până și după atâția ani de căsnicie, la vârsta lor încă mai există gelozie în cuplu.

Maria Dragomiroiu, gelozii după 37 de ani de căsnicie
Maria Dragomiroiu, gelozii după 37 de ani de căsnicie

Maria Dragomiroiu, gelozii după 37 de ani de căsnicie

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță alături de soțul ei, artista a discutat deschis despre dinamica vieții lor de cuplu, concentrându-se în special pe tema geloziei, care, chiar și după aproape patru decenii de căsnicie, rămâne prezentă. Având în vedere că este o artistă iar soțul ei este impresarul ei, petrecând mult timp împreună, situația nu este întotdeauna simplă, mai ales având în vedere frumusețea ei. Totuși, Maria Dragomiroiu a recunoscut că și ea are propriile temeri și incertitudini.

Dacă nu ești gelos, înseamnă că nu iubești. Și acum sunt geloasă. Acum ce are să nu fiu? Ce legătură? Gelozia are rostul ei, dar cu limită. Dacă ești gelos, iubești. El este mai rău. Nu la absurd, pentru că nu i-am dat ocazia. Nu s-a ajuns chiar în halul acesta. (n. red. să facă scenarii). Mă vede când mergem la spectacole, iar câte un bărbat mă mai pipăie pe aici, pe aici, dar el nu zice nimic. Se întoarce cu spatele pentru că știe ce are acasă. Dar și eu îl mai văd că mai strânge în brațe, de ce să nu recunosc, face inima un pic aici „sfâr', dar după, stai puțin, rațiunea trebuie să fie acolo”, i-a spus Maria Dragomiroiu lui Cătălin Măruță.

Artista a dezvăluit și unul dintre secretele relației lor trainice: „Știi de ce durează căsnicia noastră? El are această putere să-și ceară scuze, dar eu las de la mine.”, a mai spus Maria Dragomiroiu. 

Sunt vulcan, mai ales vara, când se întâmplă diferite lucruri. Eu sunt foarte disciplinat cu toate. Ea e și cicălitoare, îmi aduce aminte de 10 ori lucrurile”, a spus și Bebe Mihu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net