Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare despre viața de coșmar alături de primul soț: „Mi-a dat un pumn în cap. M-a apucat de păr din mijlocul capului și mă târa"

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România, a împărtășit recent detalii șocante despre viața sa tumultuoasă alături de primul soț. Vedeta a vorbit deschis despre momentele de coșmar și violența domestică la care a fost supusă, dezvăluind că a fost bătută cu brutalitate și că a rămas fără niciun fir de păr în urma unui incident.

Maria Dragomiroiu. Foto: arhiva.
Maria Dragomiroiu. Foto: arhiva.

Copilărie marcată de lipsuri și agresivitate

Maria Dragomiroiu a povestit că a avut o copilărie dificilă, fiind al treilea copil al părinților și confruntându-se cu lipsuri materiale. Situația familială era tensionată, cu tatăl său manifestând comportament agresiv în relația cu mama sa. Artista a descris această perioadă ca fiind plină de emoții negative și certuri constante.

"Am avut o copilărie foarte grea, cu emoții mari negative, puține bucurii. Tata era dur cu mama. Tot timpul erau certuri", a mărturisit Maria Dragomiroiu la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Viața cu primul soț: infidelitate și violență

La vârsta de 20 de ani, Maria s-a căsătorit cu primul său soț, numit Ion. Viața de cuplu a fost una extrem de dificilă, iar problemele au apărut atunci când artista a dorit să evolueze în carieră. Ea a fost forța motrice a familiei, în timp ce soțul ei prefera lenevitul și televizorul.

Problemele au escaladat, iar Maria Dragomiroiu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre violența domestică la care a fost supusă de primul soț. Aceasta a descris momentul în care l-a prins cu o altă femeie și cum a fost agresată fizic.

"Eram acasă și l-am sunat. Nu mi-a răspuns și am sunat-o pe soacra mea și nu mi-a răspuns nici ea. Am zis că este la soacra mea precis în garsonieră cu o femeie. Am luat un taxi și când am ajuns la lift, în cabina liftului era soacra mea. Am văzut-o că intră în panică și în momentul acela mi-am dat seama că știe ceva. În timp ce liftul urca, am coborât și a început să vorbească foarte tare ca să se audă de acolo. I-am spus că de acolo nu plec. Am rămas pe scară, acolo am stat 2 ore în frig pe scara blocului și s-a ivit un vecin să îmi spună să intru să mă încălzesc sau să beau un pahar cu apă. A ieșit el din cameră și a intrat la omul ăsta în casă și a început să facă urât. Am ieșit afară, a venit liftul, a apărut și soacra mea. M-au aruncat în lift, mi-a dat un pumn în cap, s-a oprit liftul. Ea a zis: <Du-o mă acasă și o omoară!> Atunci el m-a apucat de păr din mijlocul capului și mă târa. Eu plângeam. Oamenii trăgeau de el într-o parte, iar el nu și-a dat drumul până nu a plecat cu tot părul. Un an de zile am stat fără niciun fir de păr acolo", a mărturisit Maria Dragomiroiu.

O viață nouă alături de Bebe Mihu

Cu toate greutățile întâmpinate, Maria Dragomiroiu a reușit să-și refacă viața. Actualmente, artista este căsătorită cu Bebe Mihu de trei decenii și au împreună doi copii. Cei doi au grijă unul de celălalt și formează un cuplu solid, departe de umbra trecutului întunecat.

Deși trecutul său a fost marcat de durere și violență, Maria Dragomiroiu a reușit să găsească fericirea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net