Semnificația pe care o are panglica albă purtată în perioada recuperării de Emily Burghelea: „E de la Muntele Athos”

În urmă cu doar câteva zile, Emily Burghelea a trecut printr-un accident rutier grav în timp ce se îndrepta către aeroportul din Mauritius. În urma acestuia, vedeta a suferit răni serioase, dar acum se află în proces de refacere. În prezent, ea poartă o panglică la gât care joacă un rol important în recuperarea ei. 

Emily Burghelea / foto: Arhiva Click!
Emily Burghelea / foto: Arhiva Click!

Pe contul personal de Instagram, fosta concurentă „Bravo, ai stil!” le-a explicat fanilor însemnătatea profundă pe care o are panglica pe care o poartă mereu la gât. 

Emily Burghelea: „Nu am mânie deloc” 

În timp ce se afla în Mauritius, Emily Burghelea se îndrepta spre aeroport împreună cu nașa sa. Taxiul cu ce se deplasau cele două femei s-a izbit puternic de un TIR parcat pe mijlocul drumului. 

Rănită, vedeta și-a găsit puterile pentru a merge în aeroport și a se deplasa către casă, unde a primit îngrijirile medicale necesare și a trecut deja printr-o intervenție chirurgicală la nivelul feței. 

În tot procesul de recuperare, fanii au observat că Emily Burghelea poartă la gât o panglică albă, a cărei semnificație este una sfântă. 

„Este Brâul Maicii Domnului. L-am primit de la preot, e de la Muntele Athos. Panglica a fost atinsă personal de un preot de Brâul Maicii Domnului de acolo, de la Athos. În sunt recunoscătoare lui Dumnezeu în fiecare secundă pentru că sunt în viață. Nu am mânie deloc. Am doar multă recunoștință pentru că am rămas în viață după cumpăna asta. Fără duhovnicul care a venit aproape în fiecare zi la mine mi-ar fi fost mult mai greu să trec peste. M-a ajutat mult credința în toată perioada asta”, a declarat Emily Burghelea, pentru fanatik.ro

Emily Burghelea / foto: Instagram
Emily Burghelea / foto: Instagram

Cum se simte după operație 

Suferind multiple facturi faciale, Emily Burghelea a fost supusă deja în urmă cu câteva zile primei sale operații. Cum se simte, ne-a mărturisit în exclusivitate. 

  „Mă simt amețită, îmi simt fierul din cap, simt cum se mișcă și mă gândesc cum va fi scos de acolo și dacă prin anestezie sau nu… La spital am fost operată de o echipă de profesioniști care mi-au pus oasele feței în poziția lor naturală și cărora nu am cuvinte să le mulțumesc! Ei au zis că totul va fi bine, stau sub monitorizare și vin zilnic la control…” - a declarat blondina, în exclusivitate pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net