Emily Burghelea, criticată pentru postările de după accidentul suferit: „Și eu m-aș fi dat cu ruj când...”

Ultima actualizare:

Make-up artista Dana Roba a luat-o la mișto pe Emily Burghelea. Aceasta a lăsat un comentariu ironic la ultima postare făcută de Emily: „și eu m-aș fi dat cu ruj când mi-a dat Daniel cu ciocanul în cap, dar nu aveam oglindă și nici cine să îmi facă poze ca și ție". Amintim că Emily Burghelea a trecut, recent, printr-un accident grav. Se afla în taxi și se îndrepta spre aeroportul din Mauritius, moment în care autoturismul în care era s-a izbit frontal de un tir parcat în mijlocul străzii.

Emily Burghelea a fost implicată într-un accident grav Foto: Click!
Emily Burghelea a fost implicată într-un accident grav Foto: Click!

Dana Roba, comentariu acid la o postare făcută de Emily Burghelea 

Dana Roba este de profesie make-up artist și a devenit cunoscută în lumea mondenă datorită relației pe care a avut-o cu Nicolae Guță. Multă vreme, aceasta a fost o prezență constantă în platourile de televiziune, fiind implicată în conflicte cu mai multe persoane publice de la noi din țară. Dana Roba își spune mereu punctul de vedere într-un mod cât se poate de tranșant. De această dată, a avut un comentariu ironic la o postare făcută de Emily Burghelea: „și eu m-aș fi dat cu ruj când mi-a dat Daniel cu ciocanul în cap, dar nu aveam oglindă și nici cine să îmi facă poze ca și ție".

Comentariul a venit în contextul în care Emily a postat un Story, pe Instagram, în timp ce se dădea cu ruj, fiind plină de vânătăi pe tot corpul, după accidentul grav prin care a trecut. 

image

Ce a spus Emily despre accidentul prin care a trecut 

„Am filmat totul. Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute pănă la aeroportul din Mairitius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de fază lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/ora de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii.

Eram doar eu, cu nașa. Toata familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșală care ma trimitea sa mă întind pe câmp. Am început să zic Tatal Nostru și primul gand care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nasa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin", a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Cine este Dana Roba

În urmă ani de zile, Dana Roba a devenit cunoscută în lumea mondenă, datorită aparițiilor sale în videoclipurile lui Nicolae Guță. Deși a renunțat la lumina reflectoarelor de ani buni, bruneta tot revine în atenția publicului. La începutul verii, în 2023, toată presa scria despre faptul că femeia a fost bătută de soțul ei, Daniel Balaciu. A fost lovită cu un ciocan în cap. 

Dana Roba s-a pocăit după ce și-a pierdut mama 

După ce și-a pierdut mama, Dana Roba s-a pocăit, susținând că a avut revelația într-o dimineață. Fosta asistentă TV a apucat calea credinței și spunea, în urmă cu câțiva ani, că regretă modul în care și-a trăit viața până atunci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net