Emily Burghelea, la un pas de moarte după un accident grav! A rămas complet desfigurată și a filmat tot impactul. VIDEO

Ultima actualizare:

Emily Burghelea, la un pas de moarte! Cunoscuta influenceriță în vârstă de 25 de ani a trecut prin momente de coșmar în vacanța din Africa, acolo unde a fost implicată într-un grav accident de mașină.

 A rămas complet desfigurată
A rămas complet desfigurată

Emily Burghelea, la un pas de moarte după un accident grav

Vedeta a apărut online cu fața umflată și corpul plin de vânătăi. În descrierea imaginilor de pe Instagram, a scris: „Vreau să cred că e doar un coșmar”. Ulterior, a postat un videoclip în care își tratează rănile, menționând că: „E un miracol că am rămas în viață”.

Atunci fanii au intrat în panică și au început să o asalteze cu mesaje pentru a afla ce s-a întâmplat. La scurt timp, Emily a revenit cu detalii și a explicat că în timp ce se afla în drum spre aerport, taxi-ul în care se afla s-a izbit violent de un TIR parcat. Norocul a făcut ca vedeta să scape doar cu câteva răni. Tânăra a povestit totul pe larg, pe rețelele de socializare, și a promis că va reveni curând cu detalii despre evenimentul înfiorător de care a avut parte.

„Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii.

Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis... M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic „Tatăl Nostru” și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin.

Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam. Striga doar „Where is my son?”. Un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată.

Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat...”

Ghinionul o urmărește

Încă de când a ajuns în vacanța din Mauritius, soarta i-a prevestit că va avea parte de multe ghinioane. Vedeta pare într-adevăr urmărită de ghinion pentru că de fiecare dată când decide să călătorească, are parte de câte o situație neplăcută.

Prima zi în Mauritus și deja mi-am scrântit glezna... Așa durere nu am simțit nici la naștere și am născut de două ori, natural! Numai eu puteam să pățesc asta! Am pierdut bagajul copiilor și am sărit pe lângă piscină, ambele în aceeași zi! Măcar avem aer condiționat! Ce să fac să îmi treacă mai repede!", a ținut să povestească Emily Burghelea, ușor tristă, de ceea ce a pățit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imagini spectaculoase de pe lotul 2 Boița Cornetu al Autostrăzii Sibiu Pitești la finele lui aprilie 2024 Sursă Adrian Gica
image
image
image
image
image
image
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
banner Silviu Biriș
Banner Kira Hagi
image
actualitate.net
image
actualitate.net