Emily Burghelea, peripeții în vacanța din Mauritius! „Așa durere nu am simțit nici la naștere”

Ultima actualizare:

Emily Burghelea (25 de ani) este cu adevărat o răsfățată! Frumoasă influenceriță nu duce lipsă de absolut nimic și atunci când își dorește să plece în vacanță își face imediat bagajele și decolează fără probleme alături de cei doi copii ai ei.

Proaspăt întoarsă din Turcia, acolo unde a fost doar ea cu cei doi copii ai săi, Emily Burghelea a plecat acum în Mauritius alături de întreaga familie și de o gașcă de prieteni. Și dacă nu pățește câte ceva în fiecare vacanță în care pleacă deja parcă nu este ea. Așa că proaspăt ajunsă în Mauritius, nu doar că a fost puțin îngrijorată de faptul că  i s-a rătăcit bagajul copiilor și urmă să-l primească peste câteva zile dar și-a scrântit și glezna în prima seară de vacanță, după ce a sărit în piscină.

„Prima zi în Mauritus și deja mi-am scrântit glezna... Așa durere nu am simțit nici la naștere și am născut de două ori, natural! Numai eu puteam să pățesc asta! Am pierdut bagajul copiilor și am sărit pe lângă piscină, ambele în aceeași zi! Măcar avem aer condiționat! Ce să fac să îmi treacă mai repede!", a ținut să povestească Emily Burghelea, ușor tristă, de ceea ce a pățit.

Cu piciorul umflat, tânăra mămică a trebuit să aibă grijă și de copilași, de Amedea și micuțul Damian. Și tot s-a descurcat să facă și conținut pentru social media și multe poze, așa cum este de obicei obișnuită! Cum s-ar zice, Emily Burghelea este o mămică invincibilă.

"Vara asta o să port un accesoriu la care sincer nu m-aș fi gândit niciodată!", a mai spus Emily Burghelea în timp ce s-a fotografiat sprijinită de o cârjă pentru că încă are dureri de picior.

În tot acest timp în care și-a scrântit piciorul și a avut mari dureri, soțul ei, Andrei, cunoscut în mediul online ca „iubitul lui Emily”, i-a fost alături  și a ajutat-o să treacă peste aceste momente mai ușor. Emily Burghelea este plină de energie și acum și nu contenește să se bucure de tot ceea ce trăiește și o înconjoară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net