Emily Burghelea nu se mai satură de plajă în Abu Dhabi! „Nimic nu se compară cu fericirea din sufletul lor micuț!"

Ultima actualizare:

Emily Burghelea (25 de ani) face ce face și mai dă o fugă într-o vacanță exotică, la căldură. După ce a organizat acum două săptămâni o super petrecere de lux pentru aniversarea de un an a fiului ei, frumoasă influnceriță a plecat în vacanță cu toată familia, în Abu Dhabi.

„De ce să fim obosiți acasă când putem să fim obosiți la Dubai...și uite așa am ajuns la Abu Dhabi! Un weekend obișnuit, doar că petrecut departe de casă! Nu știam ce să facem în weekend așa că Andrei a venit cu ideea... Hai să plecăm undeva, poate în alte paturi dormim mai bine!", povestește Emily cum a ajuns să plece să facă plajă în Abu Dhabi, alături de soțul ei, Andrei, fetița, Amedeea, și mezinul familiei, Damian.

Vacanțele noastre sunt acum mai puțin despre noi și  mai mult despre ei iar asta le face cu adevărat extraordinare pentru că nimic nu se compară cu fericirea din sufletul lor micuț, când pleacă într-o nouă aventură cu mami și tati!

Poate că uneori obosim, poate că de multe ori nici nu avem timp să ne dezmeticim într-un fel și suntem fresh în fața lor, ca lumea să pară un tărâm nesfârșit de joacă unde să nu le fie frică să-și deschidă aripile! Să plecăm alături de ei este cea mai frumoasă chestie pe care o putem face, pentru dezvoltarea lor, pentru binele familiei și pentru sufletul nostru", a remarcat Emily Burghelea.

În Abu Dhabi, vedeta s-a relaxat la plajă, alături de cei doi copii ai ei, a mers la SPA, acolo unde a făcut tratamente de beauty cu zaț de cafea pe care și-a promis că nu o să-l mai arunce niciodată, a făcut haz de necaz de soțul ei, Andrei, care mereu are probleme cu papucii noi care îi fac bătături în vacanță și a luat cu greu copiii de la plajă și de la nisip, mai mult decât atâta, fiica ei mai mare. A început să plângă pentru că nu mai vrea să plece înapoi acasă. Emily Burghelea a avut și ea de furcă cu dublele pe care a trebuit să le filmeze pentru Instagram, cu outfitul de vacanță pentru că de câte ori încerca să facă câte ceva, copiii i se băgau în cadru, așa că distracția a fost la cote maxime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net